REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Balandžio 26 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Balandžio 26 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas Iš ryto būsite įsitempę. Galbūt ką nors jaudinamo sužinosite iš pažįstamo žmogaus ar spaudos, o gal sunerimti privers konkurentai, oponentai. Būkite reiklesni sau, atlikite būtinus darbus. Jei nerims emocijos, pasportuokite, pasivaikščiokite.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Tikėtina, kad diena bus labai sėkminga, tik saugokite dokumentus, asmenines vertybes bei gerus santykius. Verslo, dalykiniams sandoriams palankesnis laikas po pietų.

REKLAMA

Dvyniai Turėsite pasistengti, kad įsimintumėte reikalingą informaciją, laiku atliktumėte prisiimtą įsipareigojimą. Jūsų žinių spragos išryškės netinkamiausiu momentu. Patikėkite, kad galite daugiau nei jums atrodo.

Vėžys Jūsų darbai ir poelgiai gali sulaukti prieštaringų įvertinimų, nes per daug karščiuositės, būsite kategoriški ar agresyvūs. Tik atsakingai elgdamiesi išvengsite problemų. Gali tekti skubiai šalinti buities, technikos nesklandumus.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Jums rūpės sportas, meilė, pramogos. Nepatartina skubinti įvykių. Šį rytą nekantraudami galite lengvabūdiškai arba neatsargiai pasielgti. Dėl to nukentėtų meilės reikalai arba ryšys su vaikais.

Mergelė Ryte galimi netikėti technikos gedimai arba sveikatos problemos. Darbe stenkitės tinkamai atlikti tai, ką privalote, nes dėl aplaidumo grėstų avarijos. Jei įmanoma, viską darykite patys, neperleiskite savo pareigų mažiau atsakingiems žmonėms.

Svarstyklės Iš ryto gali būti nemalonių ekscesų. Verčiau nedarykite spaudimo partneriui, nieko nesiaiškinkite, nebent norite susipykti. Kultūringai elkitės viešumoje ir būkite atsargūs kelyje. Neieškokite priešų. Popietė nenuvils.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Rytas bus įtemptas, tačiau popiet sugebėsite rasti racionalius paaiškinimus keistiems savo ar kitų poelgiams. Skolinti bei skolintis pinigų, daiktų - nepatartina. Nepameskite svarbių dokumentų.

Šaulys Stengsitės nemažai aprėpti. Domins mokslo, kultūros, užsienio, pervežimų, persiuntimų reikalai. Galbūt atsiras klausimų, kuriuos verta panagrinėti teisiniu aspektu. Atsargiai kelyje. Popiet jums turėtų puikiai sektis įvairiose srityse.

Ožiaragis Šį rytą bus sunku išlikti objektyviems, taktiškiems, jeigu atsiras oponentų ir teks ginti savo nuomonę. Jei jūsų žodis svarbesnis už kitų, išlikite taktiški - juk aplinkiniai irgi nusipelno pagarbos.

REKLAMA

Vandenis Lengvai darysite įtaką kitiems, būsite iniciatyvūs, sugebėsite organizuoti. Tačiau šį rytą rūpesčių gali sukelti nepatikimi draugai arba nepaklusnūs vaikai, globotiniai.

Žuvys Šį rytą pasijusite labai pažeidžiami, nes paaiškės, kad kam nors iš kolegų ar klientų labai nepatinkate, jus apkalba ar net kaip nors slapta kenkia. Arba nekaip pasijusite dėl sveikatos sutrikimo, traumos. Saugokite savo ir kitų paslaptis.

 

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų