REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
9
per 33 santuokos metus – jokio sekso ir bučinių (nuotr. stop kadrai)

Denisas ir Linda Anfuso susipažino dar mokykloje. Juos abu siejo meilė filmui „Ozo Šalies Burtininkas“, o paskui įsižiebė meilė ir vienas kitam. Tačiau ši porelė visiškai netradicinė. Denisas (60 m.) yra gėjus, o Linda (59 m.) – lesbietė, rašoma huffingtonpost.co.uk. 

Denisas ir Linda Anfuso susipažino dar mokykloje. Juos abu siejo meilė filmui „Ozo Šalies Burtininkas“, o paskui įsižiebė meilė ir vienas kitam. Tačiau ši porelė visiškai netradicinė. Denisas (60 m.) yra gėjus, o Linda (59 m.) – lesbietė, rašoma huffingtonpost.co.uk. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Praėjus vos keliems mėnesiams po jųdviejų santuokos sudarymo, Linda atsidūrė ligoninėje, jai diagnozuota reta raumenų distrofijos forma. Denisas tapo ne tik jos sutuoktiniu, bet ir slaugytoju.

REKLAMA

Ir taip jiedu kartu gyvena jau 33 metus. Jų meilė nuostabi, tačiau tokios nematėme dar jokiame filme. Žinoma, kaip ir visiems sutuoktiniams, Lindai ir Denisui tenka susidurti su sunkumais, tačiau ir tai jiems savotiškai brangu. Jų nuomone – gyvenimas be nuotykių visiškai neįdomus.

„Iš pradžių maniau, kad jis negali būti gėjus, nes myli mane, o aš negaliu būti lesbietė, nes myliu jį... Tačiau santuoka ir seksas – du atskiri dalykai. Seksas yra seksas, o santuoka – kažkas daugiau, atsidavimas, ištikimybė, pagarba. Taigi, per visus santuokoje praleistus metus mes bučiavomės lygiai du kartus. Pirmą kartą, kai jis man pasipiršo, antrą, kai tuokėmės bažnyčioje“, – atskleidė moteris.

REKLAMA
REKLAMA

Jeigu daugelį porų prastas seksas net gi išardo, tai Linda ir Denisas drauge tris dešimtmečius išbuvo visiškai nesimylėję. Tačiau įsimylėję jie iki šiol.

„Prireikė trijų medaus mėnesio dienų suvokti, kad sekso tarp mūsų nebus. Aš vis dar buvau lesbietė, o jis, tikriausiai, gėjus. Tačiau mes mylėjome vienas kitą ir mums patiko šis jausmas. Širdžiai neįsakysi, susituoki su tuo, su kuriuo susituoki, myli tą, kurį myli. Ir nėra jokios galimybės suprasti kodėl taip yra“, – tikino Linda.

Tik sunkiame gyvenimo etape supranti, kurį žmogų iš tiesų reikia vertinti ir saugoti. Tik tuomet atsiskleidžia geriausios artimųjų savybės. Šiuo atveju Linda įsitikino, kad jos sutuoktinis pasiryžęs viskam, kad tik ji jaustųsi laiminga.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Susirgau praėjus keliems mėnesiams po mūsų tuoktuvių. Tiesiog užmigau ir po kelių savaičių atsikėliau ligoninėje. Sunkiai susirgau. Žinote, būna, išnaudoji daug energijos kažką dirbdamas ir po kurio laiko atgauni kvapą? Aš jo neatganu. Deja, visus pinigus, už kuriuos ketinome įsigyti gražų namą, automobilį, mes privalėjome praleisti vaistams, – savo netradicinę gyvenimo istoriją tęsė Linda.

Kad ir su kokiais sunkumais teko susidurti Lindai ir jos sutuoktiniui, meilė padėjo nugalėti visus sunkumus. Pora laikėsi išvien.

REKLAMA

„Buvome jaunavedžių pora, svajojanti apie nuostabų rytojų ir keletą atžalų. Taigi, nuvykome pas medikus išsitirti, ar mudu galime susilaukti vaikų. Atlikus vienus tyrimus, sekė ultragarso tyrimas. Medikų rezultatai parodė, kad mano organizme dvejos genitalijos – moteriškos ir vyriškos. Testosteronai nori patekti į genitalijas, tačiau tam reikia energijos, kurios tam nepakanka. Štai aš – pusiau vyras, pusiau moteris... Aišku, sužinojusi, kad negalėsiu turėti vaikų labai nusivyliau. Tačiau dar skaudžiau buvo tai, kad daktarai man prognozavo vos tris gyvenimo metus“, – savo netradicinę gyvenimo istoriją tęsė Linda.

REKLAMA

Smagu, kai du žmonės vienas kitą supranta geriau nei kas nors kitas pasaulyje. Rodos, Linda ir jos sutuoktinis Denisas tiesiog sutverti vienas kitam.

„Visuomet sakau bičiuliams, jog jeigu norisi tuoktis, geriau tai daryti su geriausiu draugu. Kol rūpinsiesi kitu, tuo pačiu rūpinsiesi ir savimi. Esame geriausi draugai, viską veikiame kartu, per visas negandas brendame susikibę už rankų. Kartais, kai užsimanau piešti, pasiūlau jai kartu keliauti į parką, prisėsti ant suoliuko ir išsitraukti pieštukus. Viskuo užsiimame kartu. Taigi, rūpinimasis kitu man reiškia rūpinimąsi ir pačiu savimi.“ – paaiškino vyras.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų