REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Horoskopas 12 zodiako ženklų: nesivelkite į jokias meilės avantiūras

Kovo 24 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Kovo 24 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Viskas bus gerai, jeigu nerizikuosite pinigais ir nesivelsite į jokias meilės avantiūras, liksite ištikimi, nemėginsite aiškintis meilės santykių.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Tuščių vilčių metas: dabar netinkamas laikas ką nors vertinti ar priimti svarbius sprendimus, ypač jeigu tai susiję su darbo vietos pakeitimu, karjera, finansiniais ar turtiniais dalykais, meile.

REKLAMA

Dvyniai

Vargu ar pavyks išspręsti jums svarbų klausimą, bet dėl to nesukite galvos. Tai ne pats geriausias metas nervintis: jūsų netikusios nuotaikos greit persiduos sutuoktiniui ir aplinkiniams. Būkite apdairesni su pinigais, labiau pasaugokite savo turtą.

Vėžys

Nebūkite labai įsitikinę savo teisumu: pasitikrinkite prieš ką nors teigdami, ką nors aiškindami ar mokydami. Būsite linkę į daug ką reaguoti agresyviau (ypač vakare), nė nepastebėsite, kaip išprovokuosite konfliktą.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Būkite taupesni, jauskite saiką: galite įsigyti visai nereikalingų daiktų. Tiesa, sutuoktiniui nešykštėkite ir nepriekaištaukite dėl išlaidų. Jei susidursite su nauju asmeniu, nesistenkite sudaryti kuo geresnio įspūdžio – rezultatas bus priešingas.

Mergelė

Pažadai bus sunkiai vykdomi, tad jūsų veiklos planai gali suirti. Nepalankus laikas su vadovu aptarinėti jūsų finansinių ir karjeros perspektyvų: net jei jums kas nors gera bus pažadėta, vėliau iš to nieko neišeis.

Svarstyklės

Apgaulinga diena: neįvertinsite pavojų, patikėsite melagiu ar imsite įtarinėti niekuo dėtą draugą. Neverta aiškintis dėl kilusių sunkumų, nesusipratimų nei su dalykiniais partneriais, nei su draugais – nieko nepešite, tik dar labiau susipainiosite.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Nesitikėkite, kad visiems rūpės jūsų problemos, tad mažiau skųskitės, ypač draugams ir kolegoms. Nepatartina vaikams duoti daug pinigų ir pirkti to, ko dabar užsigeis.

Šaulys

Neskubėkite sakyti „taip”, net jei viskas atrodys nepriekaištingai tiek tvarkant reikalus, tiek jausmų srityje. Galimi nesusipratimai su mylimu žmogumi ar sutuoktiniu dėl neištikimybės.

Ožiaragis

Lyg ir viskas atrodys gerai, tačiau vėliau paaiškės, kad kažkur suklydote, dėl to net galite patirti nuostolių. Darbe būkite itin atidūs, ypač jei dirbate su užsieniečiais, jei jūsų veikla susijusi su prekyba, kelionėmis.

REKLAMA

Vandenis

Likite realistai, kai aptarinėsite planus, žadėsite, įsipareigosite, nors geriausia šiandien to visai nedaryti. Venkite ginčų. Jei sumanėte susitikti su mylimu žmogumi, pasiruoškite nenumatytiems išbandymams.

Žuvys

Nesikrimskite dėl mylimo žmogaus ar sutuoktinio, neskubėkite įtarinėti, jei išgirsite ką nors netikusio. Nieko nereikalaukite: meilės, ištikimybės pažadai šiandien tušti. Nebūkite patiklūs spręsdami piniginius, turto reikalus.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų