REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
26
Tiesioginė „X Faktoriaus“ laida (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

„X Faktoriaus“ projektą, tikriausiai, netikėčiausiu metu palikusi Erika šiandien užkulisiuose vėl tokia pati kaip anksčiau – linksma ir energinga. Tačiau, kaip ir daugeliui mūsų, taip ir jai iškritimas iš projekto pasirodė visiškai nelauktas, netikėtas. Priversta pasitraukti iš šou Erika neslėpė jausmų, prisipažino, kad liūdi.

26

„X Faktoriaus“ projektą, tikriausiai, netikėčiausiu metu palikusi Erika šiandien užkulisiuose vėl tokia pati kaip anksčiau – linksma ir energinga. Tačiau, kaip ir daugeliui mūsų, taip ir jai iškritimas iš projekto pasirodė visiškai nelauktas, netikėtas. Priversta pasitraukti iš šou Erika neslėpė jausmų, prisipažino, kad liūdi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ir ne šiaip sau, čia ji sako pasisėmusi galybę malonių emocijų. „Sukildavo azartas, kuomet užlipus ant scenos reikėdavo stengtis pradžiuginti žmones. O su azartu išryškėdavo ir jaudulys. Jo visada turi būti. Dėl ko aš lipu į sceną? Dėl to nuostabaus jausmo – adrenalino. O paskui seka dar viena adrenalino dozė, stebi, ar sužavėjai publiką, ar ne“, – atviravo atlikėja ir dainavimo mokytoja.

- Iškritai labai netikėtai, tačiau su priežastimi. Ar paskui greitai išsigydei visas ligas? – pasiteirauju užkulisiuose bendro pasirodymo su kitais „X Faktoriaus“ dalyviais laukiančios Erikos.

- Na, kad nieko baisaus man ir nenutiko. Kadangi tai yra mano instrumentas, aš puikiai jaučiu, kada dar galiu sau leisti dainuoti, kada ne. Juk nebuvo taip ir baisu – viso labo stygų patempimas. Pasitikrinti tuomet aš nuėjau tik dėl savęs, o visi „suvedė“, kad aš labai stipriai sergu. Jeigu būčiau žinojus, kad man tikrai bloga, pati būčiau pati palikus šou. Man ne aštuoniolika metų, žinau savo ribas. Žinau, kad čia yra mano instrumentas, mano gyvenimas. Jei persistengsi – gali labai liūdnai baigtis. Jau vieną kartą teko atsidurti panašioje situacijoje, todėl tikrai galiu sakyti, kad esu patyrusi. Tikrai nebūčiau to kartojusi.

- Palikusi projektą nervinaisi, sakei, kad tau nebe aštuoniolika ir jau nebegali lakstyti iš projekto į projektą. Ar nuomonė nepasikeitė?

- Jeigu būtų aštuoniolika, tuomet tikrai galėtum po projekto palaukti ir dar kartą eiti. O man jau reikia pagalvoti ne tik apie karjerą, bet ir apie šeimą. Kiekviena moteris ir šeimos labai nori. Iš kitos pusės, aš labai noriu būti ir scenoje. Dėl to ir susijaudinau išgirdusi frazę, kad geriau eiti pasigydyti ir tada sugrįžti. Ne veltui ir į Monikos daržą tokie negražūs komentarai plūsta. Kad jai gal irgi reiktų pasitraukti... Nežinau, žmonės labai keistai reaguoja į tokius dalykus.

Teko dalyvauti ir kitame muzikiniame projekte, tačiau tąkart iškritusi nė ašaros nenubraukiau. Žinojau, kur einu. O šįkart tiesiog suerzino tas Justės argumentas. Regis tokius dalykus turėtum pats spręsti. Kaip subalsuos žiūrovai prognozuoti labai sunku. Gal ir atrodė tuomet, kad esu silpniausia, bet kam tada reikalingi tie mokytojai? Tas man ir buvo skaudžiausia.

- Ar nekilo minčių, kad iškritai dėl konkurencijos dabartinei favoritei?

- Žinai, aš labai daug tokių komentarų perskaičiau, labai daug girdėjau. Tačiau, normalu, savi visuomet sakys, kad esi geriausias... Ilgą laiką aš išvis nesidomėjau, ką žmonės apie tai mano. Paskui po truputėlį vis pradėjau prisiversti pasižiūrėti.

- Kas padėjo atsigauti?

- Draugai. Išsivežė mane pailsėti į kurortą. Paskui su sese ėjome tikrintis, berniuko ar mergaitės ji laukiasi... Tai, ko gero, tai man ir padėjo atsigauti, praskaidrino nuotaiką.

- Kas gims sesei?

- Gydytojai sakė, kad beveik šimtu procentų gims mergaitė. Sako, berniukas iškart matosi, o čia berniuko nesimato, tai gims mergaitė (juokiasi).

- Po tokios patirties, greičiausiai, ir pati užsimanei atžalos?

- Beveik visos mano draugės dabar laukiasi. Aš dabar iš jų pasikraunu. Jų nuotaika, džiaugsmu. Pati irgi su vaikais dirbu... Ech, man keistos tos moterys, kurios sako, kad išvis nepagalvoja, jog norėtų vaikų. Dažnai būna – vyras nori, moteris nenori. Kaip taip gali būti? Ką paskui pasenus veikti? Tai aš sakau, kad vaikų tikrai kažkada bus.  

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų