REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas

REKLAMA

Rytinę inerciją, užsisklendimą savyje popiet pakeis pramogų ir meilės troškulys. Kils ūpas ką nors įdomaus nuveikti, pasistengti dėl vaikų, mylimo žmogaus. Panašu, kad piniginė suplonės, nes bus labai malonu išlaidauti.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Kūrybingai dirbsite arba romantiškai poilsiausite, nuotaikingai bendrausite su vaikais, gerbėjais. Į vakarą teks prisiminti, kad turite ne geležinę sveikatą. Ir vis tiek nesėdėsite be veiklos iki pat vėlaus vakaro.

REKLAMA

Dvyniai

Darbuotis būsite nusiteikę iki pietų, po to labiau domins asmeniniai santykiai, pasimatymai. Dėl mylimo žmogaus ar norimo objekto galite grumtis su konkurentais. Arba kažkas grumsis dėl jūsų.

Vėžys

Jus gali dominti tarpininkavimo, advokatavimo paslaugos, arba patys vargsite jas teikdami naujiems klientams, kuriems nelengva įtikti bei iš jų išpešti norimą sumą už atliktą darbą. Jei tikitės nusipirkti meilę, įgysite "nekokybišką prekę".

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Jeigu spėsite pasirūpinti verslo, finansiniais reikalais, tai popiet jau galėsite nuo visko atitrūkti ir mėgautis išsiilgta draugija, hobiu, kelione ar kt. Kažkoks susitikimas turės svarbios įtakos aktualiam apsisprendimui.

Mergelė

Atsipalaidavimo nesitikėkite, jeigu turite ruošti konferencijai, pristatymui, interviu, viešam pasirodymui ar pan. Venkite darbo reikalus painioti su romantiniais, veltis į meilės nuotykius ar kitaip gadinti savo reputaciją.

Svarstyklės

Jei iki pietų produktyviai padirbėsite, popietė ir vakarą be rūpesčių galėsite leisti su draugais, pažįstamais. Domins renginiai, klubai, sportas, įvairūs susibūrimai. Su draugiška kompanija bet kur bus nenuobodu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Iki pietų su kitų pagalba operatyviai tvarkysite tai, ką esate numatę. To neatidėliokite popietei, o vakarui neplanuokite šurmulingų atrakcijų, nes jūsų nuotaika keisis ir norėsis pabūti ramiai, vienumoje arba dviese su mylimu žmogumi.

Šaulys

Rytinis vangumas iki pietų turėtų praeiti, tačiau vargu ar praeis keistos abejonės, susijusios su artimu žmogumi, nerimas dėl šeimos gerovės. Kai norima per daug arba piktnaudžiaujama kitų pasitikėjimu, harmonijos viduje nebelieka.

Ožiaragis

Suksite galvą dėl pinigų, verslo reikalų, projektų. Galbūt tarsitės dėl honoraro ir jums atrodys, kad turėtumėte gauti didesnį nei siūlomas. Arba imsite manyti, kad mylimo žmogaus poreikiai stipriai peržengė saiko ir kuklumo ribas.

REKLAMA

Vandenis

Jei tikitės lengvo uždarbio arba kažkokios naudos iš artimos aplinkos žmonių, galbūt ir nenusivilsite, tačiau derėtų nepamiršti, kad kažką gaudami, kartu įsipareigojate ir patys duoti. Rodos, paslauga teks atsilyginti už paslaugą.

Žuvys

Iš ryto būsite aktyvesni, viskuo domėsitės, bendrausite, o popiet susitelksite vien į šeimos reikalus, vidines pajautas, asmeninius santykius. Mažas asmeninis pasaulėlis užgoš viską, kas kur nors bevyktų. Regis, domins namų remontas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų