REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
66
„X Faktoriaus“ finalininkai projekto pradžioje (nuotr. tv3.lt fotomontažas)

Ar prisimenate, kaip „X Faktoriaus“ dalyviai atrodė projekto pradžioje? Staigiai išpopuliarėję jie ir patys tikriausiai vos spėjo pajusti kažkokius pokyčius. Nors visi trys dalyviai ne tik puikūs dainininkai, bet ir išskirtinės asmenybės, šis varžymasis tarpusavyje juos vistiek šiek tiek pakeitė.

66

Ar prisimenate, kaip „X Faktoriaus“ dalyviai atrodė projekto pradžioje? Staigiai išpopuliarėję jie ir patys tikriausiai vos spėjo pajusti kažkokius pokyčius. Nors visi trys dalyviai ne tik puikūs dainininkai, bet ir išskirtinės asmenybės, šis varžymasis tarpusavyje juos vistiek šiek tiek pakeitė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Monika apsiavė aukštakulnius, tapo tikra dama, Thomas Tumosa iš miuziklų solisto virto paslaptingu merginų numylėtiniu, o Aleksas užsiaugino storesnę odą ir įrodė, kad jame slypi tikras žvėris.

REKLAMA

Monika Pundziūtė

Monika Pundziūtė dar nesulaukusi pilnametystės išvyko iš tėviškės gyventi į Vilnių. Sakė, kad Širvintose nėra konservatorijos, todėl per daug nedvejojo. Vilniuje ji įstojo mokytis į J.Tallat-Kelpšos konservatoriją. Neilgai trukus nusprendė išmėginti jėgas muzikiniame projekte.

„Kadangi siekiu muzikos, tai ir einu ten, kur ji mane veda. Manau, kad tai ugdo. Atsiskirti nuo tėvų būnant tokio jauno amžiaus ir mokytis kitokioje mokykloje negu visi yra geras diržas“, – sakė Monika Pundziūtė.

REKLAMA
REKLAMA

Vos užlipusią ant scenos Moniką iš karto pamilo komisijos nariai. „Monstras...“, – komentavo visi sutartinai. Nors iš pažiūros monstru jos nepavadinsi, dainininkė ne kartą įrodė, kad švelnus jos vokalas yra tik priedanga, viduje ji saugo stiprų, skambų balsą, kuriuo, kaip saldainiu, tik kartais pavaišina gerbėjus ir komisijos narius.

Mergina, kuri projekto pradžioje žavėjo švelnumu, paprastumu ir griežtai atsisakė avėti aukštakulnius, projektui įpusėjus nustebino įstabiu virsmu – tapo ir Lady Gagos antrininke, ir ryškia dama, žinoma, su aukštakulniais.

„Manau, niekas neatsitinka šiaip sau. Kai žmogus gauna ir blogo ir gero, tuomet jis yra laimės kūdikis. Ne tada, kai jam viskas sekasi“, – eidama į projektą sakė Monika.

Thomas Tumosa

Mokykloje dar besimokantis Thomas Tumosa vos atėjęs į projektą išsidavė, jis – greitakalbis plepys. „Nemėgstu, kai kalbant lėtai pastebi, kad žmonės kažkur dingsta su savo mintimis. Kai kalbu greitai, žmonės yra priversti manęs išklausyti, kad nepasimestų ir suprastų“, – viename interviu atviravo Thomas.

Drąsa ir šmaikštumu pasižymintis atlikėjas „X Faktoriuje“ dalyvavo ne pirmą kartą. Praėjusiais metais šou jis pasirodė su grupe. Tačiau, kaip matyti, charizmos bei energijos jam pakanka ir solo pasirodymams.

Belaukdamas pirmojo pasirodymo pastarajame „X Faktoriaus“ sezone Thomas drąsiai pozavo operatoriams, o kad žiūrovams būtų linksmiau – kimšo picą.

„Mama sako, kad aš labai mažai valgau. Sako, kad pabaksnoju ir viskas. O aš iš tiesų tiek daug valgau. Mama, aš valgau“, – kramsnodamas didžiulę picą kalbėjo greitakalbis Thomas.

Aleksas Augaitis

Aleksas – tikras fenomenas. Užkulisiuose, tarp žmonių jis kuklus. O užlipęs į sceną tarsi atsiduria kitame gyvenime – virsta „žvėrimi“. Nors paklausus kažko iš Alekso ne visuomet sulauksi atsakymo, scenoje jis demonstruoja galią greitai įsiminti šimtus visiškai naujai girdimos dainos teksto žodžių ir per tris minutes juos „išpyškinti“ su visa galima energija.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Projekto finalininkas neprisimena, kada pradėjo mikčioti, o, kad yra išsigelbėjimas suprato vaikystėje žiūrėdamas animacinius filmukus. „Supratau, kad kai groja muzika ir aš dainuoju aš nemikčioju“, – pirmame savo „X Faktoriaus“ siužete sakė Aleksas.

Nors beveik viso projekto metu Alekso gerbėjai pergyveno, kad tik jis nepradėtų mikčioti, jis niekuomet neužsikirto. Turbūt visi pastebėjo, kad net išgirdęs teisėjų vertinimus, šou dalyvis atsako jiems nebent skambiomis angliškomis frazėmis. Tai dar vienas būdas išsakyti savo mintis nesustojus.

Tikra žvaigždė ir nauja sensacija – štai tokias liaupses nuo pat projekto pradžios girdėjo Aleksas. Nepaisant to, iki šiol išliko be galo jautri ir šilta asmenybė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų