REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Horoskopas 12 zodiako ženklų: pasiruoškite – laukia tikrų akibrokštų diena

Vasario 12 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Diena bus nebloga, jeigu turite bendrų interesų su partneriu, artimaisiais, arba vieni kitiems rūpite, mokate dalintis. Kitu atveju, žeis priekaištai, nenoras toleruoti jūsų pasirinkimų.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Seksis neblogai, jeigu dirbate kūrybinį darbą ir turite saviraiškos laisvę. Atostogaujantieji tikriausiai dairysis meilės nuotykių ir išbandys naujus viliojimo būdus. Tuos būdus "atidirbinės" ir aferistai bei siūlantieji abejotinos kokybės prekes.

REKLAMA

Dvyniai

Jūsų mintis okupuos darbo, mokslo temos. Galite ruoštis mokslo metams, konferencijai, darbo pokalbiui ar konkursui, viešam pasisakymui. Labai kritiškai vertinsite savo išvaizdą, ir tai vers jaustis pažeidžiamais.

Vėžys

Būsite sunerimę dėl negrąžintos skolos, arba dėl to, kad pasitikėjote pažįstamu asmeniu, kuris elgiasi kaip "pažadukas". Arba būtent jūs sulauksite epitetų apie polinkį tuščiai žadėti, nepagrįstai girtis, demagogiškai postringauti.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Nerimausite dėl finansinės situacijos, skolų, nesutvarkytų dokumentų. Jei reikia paaiškinimų, pravartu kreiptis į tuos, kurie buvo susidūrę su panašiais klausimais. Saldi pagunda ar slaptas meilės nuotykis neišeis jums iš galvos.

Mergelė

Per darbo reikalus, komandiruotę gali užsimegzti meilės intriga. Arba jausite spaudimą rodyti "ypatingą dėmesį" įtakingam asmeniui, ir tai jus vers veidmainiauti. Nepataikavimas, atvirumas būtų įvertintas kaip akibrokštas.

Svarstyklės

Demonstruosite gabumus, jei dirbate ar norite dirbti pedagoginį darbą, užsiimti protine-kūrybine veikla. Kita vertus, ramybės neduos mintis, kad siūlomas atlygis yra per mažas. Arba, kad be protekcijos, kyšio nieko nelaimėsite.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Nebloga diena, nors iš aplinkinių, draugų tikėsitės kažko daugiau, nei jie linkę su jums dalintis. Jausis tam tikra veidmainystė, o prie jos skleidimo, buvimo galite prisidėti ir jūs, nenorėdami aštrinti situacijos arba dėl to, kad jums tai naudinga.

Šaulys

Nors jums stigs energijos, nedžiugins savijauta, tačiau kūrybinė veikla nestrigs ir vyks pagal planą. Na, o meilės srityje kažkas gali kelti nepasitenkinimą. Kaltas gali būti nesusikalbėjimas ar net nesikalbėjimas, lemiantis nesusipratimus.

Ožiaragis

Jums gali kilti nebloga idėja, susijusi su šeiminiu verslu ar investicija į šeimos materialinę gerovę. Tačiau tam nebūtinai pritars mylimas žmogus, vaikai, bijantys finansinės rizikos. Regis, dėl to patirsite neigiamų emocijų.

REKLAMA

Vandenis

Šiandien gerai sutarsite su augančia karta ir kažkokia prasme būsite autoritetai jaunesniems už save. Kita vertus, dėl piktnaudžiavimo tarnybine padėtimi ar flirtų darbe gali kilti rūpesčių. Tikėtina dviprasmiška situacija.

Žuvys

Prieštaringa diena. Neblogai seksis protinis darbas, logistikos veikla, tačiau nerimo kels meilės reikalai, šeiminė situacija. Galite pastebėti, kad pernelyg išpaikinote artimuosius savo dosnumu, globojimu ar pan.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų