REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
24
Angelina Jolie (nuotr. tv3.lt fotomontažas)

Trys pastarieji metai išvaizdžiausių ir talentingiausių Holivudo aktorių topuose jau daugelį metų viršų imančiai Angelinai Jolie buvo kupini išbandymų. Pasaulis aukštyn kojomis apvirto medikams pranešus liūdną žinią apie 87 proc. krūties vėžio išsivystymo tikimybę. Dėl šios priežasties 2013-aisiais aktorei buvo pašalintos abi krūtys.

24

Trys pastarieji metai išvaizdžiausių ir talentingiausių Holivudo aktorių topuose jau daugelį metų viršų imančiai Angelinai Jolie buvo kupini išbandymų. Pasaulis aukštyn kojomis apvirto medikams pranešus liūdną žinią apie 87 proc. krūties vėžio išsivystymo tikimybę. Dėl šios priežasties 2013-aisiais aktorei buvo pašalintos abi krūtys.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nors atrodė, kad viskas eisis tik geryn, šiemet medikai garsiai moteriai pašalino ir kiaušides. Taip buvo užkirstas kelias galimam kitos rūšies vėžio išsivystymui. Deja, ši liga įsirėžusi šeimos moterų genuose: Angelinos mamą aktorę Marcheline Bertrand lygiai taip pat kamavo krūties vėžys, o numirė ji, kaip ir Angelinos močiutė, nuo kiaušidžių vėžio.

REKLAMA

Angelina Jolie karjerą pradėjo vaikystėje

Sunkūs gydymo procesai tiek išalino, kad Angelina Jolie dabar jau mažai kuo panaši į „merginą su trūkumais“ (filmas „Girl, Interrupted“), kuri prieš 17 metų pavogė bent pusės pasaulio merginų antrų pusių dėmesį. Ką jau kalbėti apie tai, kad dauguma vyrų ją iki šiol vadina kapų plėšike Lara Croft. 2001 metais, pasirodžius filmui „Lara Croft: Tomb Rider“ Angelina Jolie pasiekė savo populiarumo viršūnę. Ir kitaip nei kitos žvaigždės čia kaba iki šiol.

REKLAMA
REKLAMA

Laurų ir liaupsių Lara tikrai nusipelnė, mat filmuotis pradėjo vos sulaukusi 7-erių. Pirmą kartą kartu su tėčiu aktoriumi Jonu Voighu vaidino 1982 m., kino juostoje „Lookin' to Get Out“. Filmų aktorei iki šiol teko suvaidinti net 37 kino juostose. Viena ryškiausių – „Misteris ir Misis Smitai“.

Išsiskyrė, nes sutuoktinis nenorėjo vaikų

Tačiau tikriausiai ryškesnė nei filmas tuomet tapo Angelinos ir jos kolegos Brado Pitto meilės istorija. 2004-aisiais susitikę, jiedu taip niekuomet ir nepaleido vienas kito iš glėbio. Deja, šios meilės pasakos turbūt niekada neskaitytų tuometinė Brado žmona Jennifer Aniston, kurią žiniasklaida dar iki šiol apkalbinėja kaip ši išgyvenusi dėl netikėtų skyrybų su gražuoliu aktoriumi. Džiugu, kad B. Pittas visgi nebuvo vienintelis ir nepakartojamas J. Aniston vyras. Praėjusiais metais ji ištekėjo už aktoriaus Justino Therouxo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Angelinai Bradas taip pat toli gražu nebuvo vienintelis. Nuo 1996-ųjų iki 1999-ųjų ji buvo ištekėjusi už aktoriaus Jonny’io Lee Millerio, o paskui žiniasklaidoje gana skambiai aidėjo jos ir Billie Bobo Thortono (60 m.) meilės istorija. Pora drauge pragyveno nuo 2000-ųjų iki 2003-ųjų. Santuoka iširo dėl užsispyrusio dvidešimčia metų vyresnio aktoriaus nenoro susilaukti atžalų. Tiesa, vieną vaiką jiedu drauge augino. 2002-ųjų kovo 10 dieną Jolie įsivaikino pirmą vaiką Maddoxą Chivan Jolie-Pitt. Po skyrybų su aktoriumi Angelina gavo visas teises prižiūrėti vaiką.

REKLAMA

Nors trečią kartą aktorė ištekėjo tik 2014-aisiais, iki tol ji šiltus jausmus puoselėjo ir gyveno kartu su svajonių jaunikiu B. Pittu. Du Holivudo gražuoliai tiesiog atrado vienas kitą. Per visus tuos kupinus meilės metus ji įgyvendino didžiausią savo gyvenimo svajonę – turėti vaikų armiją. 2005 m. A. Jolie įsivaikino šešių mėnesių Zaharą Marley Jolie-Pitt iš Etiopijos, o 2006 m. kartu su mylimuoju susilaukė dukters Shiloh Nouvel Jolie-Pitt. Praėjus vos metams, 2007-aisiais, Angelina įsivaikino trejų metų Paxą Jolie-Pittą iš Vietnamo, o 2008 m. kartu su Bradu Angelina susilaukė dvynukų – berniuko Knoxo Leono Jolie-Pitto ir mergaitės Vivienne Marcheline Jolie-Pitt.

REKLAMA

Išpopuliarėjus, žiniasklaida ėmė kurstyti absurdiškiausius gandus

Gausi šeima – didžiausias stiprybės šaltinis, kuris palaiko ir veda Angeliną pirmyn. O jos gyvenime gyvenime būta visko. Pirmą „Oskarą“ už antraplanį vaidmenį 1999 metų kino filme „Girl Interrupded“ pelniusi aktorė tuomet, matyt, trumpam susirgo žvaigždžių liga. Pasklido gandai neva vakarėlių nevengianti Angelina neabejinga narkotikams. Gandai pasitvirtino žinomam narkotikų prekeiviui Franklinui Meyeriui prakalbus apie nuolatinę aktorės klientūrą ir paviešinus vaizdo įrašą, kuriame – apsvaigusi Angelina su tėčiu kalba apie pagausėjusias pajamas ir brolį kamuojantį sunkmetį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Beje, tuomet Angeliną su broliu siejo išties glaudus ryšys. Bulvarinė žiniasklaida net skleidė gandus apie per ne lyg romantiškus jųdviejų santykius. Įtarimų sukėlė kelios raudonojo kilimo nuotraukos, kuriose Jamesas Havenas kaip reikiant įsisiurbęs į putlias Angelinos lūpas. Tačiau galop išaiškėjo, kad visa tai – tik paistailai...

Du artimi šeimos nariai fotografų žvilgsnius traukdavo ir traukia ne šiaip sau – aktorių Jono Voighto ir Marcheline Bertrand atžalos žavi iškirtiniais išvaizdos bruožais. Angelinos motinos protėviai kilę iš Prancūzijos, Kanados, Olandijos ir Vokietijos, todėl nenuostabu, kad aktorių porai gimė neeilinio grožio vaikai.

REKLAMA

Angelinos veido bruožus dauguma pasaulio moterų galėtų pavadinti tobulais. Ypač dievinamos jos putlios lūpos. Gaila, tačiau įsisiautėjus ligai, tik šis išvaizdos bruožas ir liko putlus. Sulaukusi 40 metų Angelina sveria vos 37 kilogramus.

Humanitarinė veikla

Nors anksčiau, kaip ir daugeliui staigiai populiarumo užkluptų žvaigždžių, Angelinai teko žengti klystkeliais, ji sugebėjo labai greitai pasitaisyti reputaciją, o už savo humaniškumą net buvo apdovanota. 2014 metais aktorė pelnė Didžiosios Britanijos garbės damos titulą – moteriškąjį riterio atitikmenį – kurį jai suteikė karalienė Elizabeth II. A. Jolie, kuri yra Jungtinių Tautų specialioji pasiuntinė, šios garbės susilaukė, Britanijos monarchei išreiškus pripažinimą už jos pastangas kovoje su seksualine prievarta karo zonose. 

REKLAMA

„Sulaukti pagerbimo, susijusio su užsienio politika, man labai daug reiškia – būtent tam noriu pašvęsti savo darbinį gyvenimą“, – priimdama apdovanojimą sakė aktorė.

Tąkart ji pasižadėjo skirti mažiau dėmesio filmų kūrimui ir susitelkti į humanitarinę veiklą ir savo pažadą tesėjo. Aktorė iki šiol labai aktyviai užsiima humanitarine veikla. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų