REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Horoskopas 12 zodiako ženklų: puiki diena imtis ko nors nauja

Vasario 10 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Sudėtingas metas. Nesiveržkite imtis ko nors nauja, netvarkykite piniginių, turto reikalų. Būkite taktiškesni namiškių atžvilgiu – pasistenkite nesukelti įtampos šeimoje.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Jei neskubinsite situacijos, į viską reaguosite ramiai, taikiai, diena praeis neblogai. Turite būti atidūs, kaip klostysis santykiai su antrąja puse, partneriais, vaikais: nepykite, reikia susivaldyti, kad ir kas nutiktų.

REKLAMA

Dvyniai

Aplinkiniai labiau pastebės, primins jūsų trūkumus, klaidas. Įsiklausykite į jų žodžius – tai apsaugos nuo galimų nelaimių ir tuščių išlaidų.

Vėžys

Situacija gali pasirodyti geresnė, nei yra iš tiesų. Gresia nemalonumai dėl partnerių, sutuoktinio kaltės. Vargu ar visur ir viską supėsite darbe. Mažiau planuokite.

Liūtas

Būsite energingi, tiesa, jus bus lengva išmušti iš pusiausvyros, tad pasistenkite labiau vadovautis protu, o ne ambicijomis, paremtomis emocijomis. Nesikarščiuokite, nespręskite nesusipratimų piktuoju.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Jausitės tvirtai ir galite nemažai nuveikti. Nepalanku tvarkyti reikalų su užsieniečiais, nederėtų su būsimais darbdaviais aptarinėti darbo užsienyje pasiūlymų.

Svarstyklės

Negeras laikas imtis sudėtingų užduočių, veltis į konfliktus, kovą. Tai netikėtų pavojų, nelaukto pralaimėjimo diena. Mažiau planuokite: pagalba ateis iš ten, iš kur jos nesitikėjote.

Skorpionas

Pagaliau prasideda jūsų laikas, kai tampate padėties šeimininkais, lyderiais, nugalėtojais. Dabar jau aiškiai žinosite, kur sukti, kad įgyvendintumėte savo sumanymus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Nepasiduokite liūdnoms nuotaikoms, nesiimkite sunkių darbų ir su niekuo nesivelkite į ginčus, niekam nepatikėkite savo paslapčių, pinigų. Būkite atidesni bendraudami su vadovu: galite padaryti rimtų klaidų.

Ožiaragis

Jūs kupini vilčių, geriausių ketinimų, bet dienai baigiantis kantrybė išseks ir sutuoktinis ar mylimas asmuo gali tapti jūsų nepasitenkinimo auka. Netinkamas laikas rizikuoti pinigais.

Vandenis

Galite sulaukti netikėtos pagalbos, gerų naujienų, bet neskubėkite džiaugtis, nepulkite imtis pasiūlyto uždarbio: tai iliuzijų diena, kai lengva prarasti įtaką, pozicijas.

Žuvys

Puiki diena. Atsigausite ir pajusite, kad viską galite, viskas gerai. Tiesa, rizikuoti tvarkant piniginius ir turto reikalus nederėtų: tikėtina, kad pervertinsite savo galimybes.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų