REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Horoskopas 12 zodiako ženklų: nenubaidykite sėkmės skubėdami

Vasario 09 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Vasario 09 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Nors stengsitės atrodyti pareigingi darbe, namie ar visuomenėje, viskas gali pakrypti atvirkščiai. Galbūt kažką sugadinsite, sutrikdysite ir sukelsite nereikalingą įtampą, įtarimus, apkalbų laviną.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Norėsis įlieti į kasdienybę naujų spalvų. Gal turite kokią kūrybinę idėją, o gal jūsų dėmesio reikia vaikams ar pamirštam mylimajam? Tik nelįskite į azartinius žaidimus ar kitas abejotinas pramogas, kurios gali per daug kainuoti.

REKLAMA

Dvyniai

Protingai spręskite profesines bei kitas problemas. Jei kils idėja keisti darbą ar politinę partiją, neskubėkite nešti pareiškimo. Venkite įžeidžių užuominų, kitų žeminimo. Ir patys neskubėkite įsižeisti dėl kiekvieno nepatikusio žodžio.

Vėžys

Gali kilti įtarimų dėl žmonių, kurie jums daro vienokią ar kitokią įtaką. Galbūt staiga suvoksite, kaip giliai jie klysta ar yra įklimpę į melą, svaigalus ar pan. Tarpusavio pasitikėjimo krizė padidins vidinį nerimą.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Jums nestigs išradingumo, apsukrumo. Tačiau nepatartina startuoti su naujovėmis, reformomis - kažkas pasirodytų neracionalu ar nenumatyta. Bendruose finansiniuose reikaluose taip pat galima visiška painiava. Būkite apdairūs.

Mergelė

Šiandien gali tekti kažkur toliau vykti poilsio ar darbo reikalais, arba rūpintis atvykusiais iš kitur ar besiruošiančiais išvykti. Tačiau daugiausiai jėgų išeikvosite nereikalingiems dalykams. Pamirškite senas ambicijas ir nuoskaudas.

Svarstyklės

Šiandien nusimato susitikimas, galbūt dėl darbo, verslo ar nekilnojamojo turto reikalų. Vis dėlto didelių vilčių nepuoselėkite, nes pažadai gali išsisklaidyti. Pasigilinkite į pašnekovų motyvus, apie kuriuos jie linkę nekalbėti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Jeigu ramiai atostogaujate, turbūt nekils problemų. Daug bendravimo, dėmesio. O jei dirbate, tai pasistenkite, kad dėl neplanuotų kontaktų ir reikalų nenukentėtų tiesioginės jūsų pareigos. Saugokitės vagių, sukčių, sektantų.

Šaulys

Pagalvokite apie savo siekių realumą ir įvertinkite finansines bei kitas galimybes. O jei sumanėte kur nors išvykti ir taip pabėgti nuo problemų, jos lyg šešėlis seks iš paskos. Galite gauti anoniminį laišką, patirti keistą persekiojimą.

Ožiaragis

Šiandien būkite itin apdairūs. Derėtų objektyviai įvertinti galimybes, jėgas, lėšas. Nenubaidykite sėkmės skubėdami, darydami spaudimą. Naivumas, neatsargumas gali sukelti problemų. Gana didelė apgaulių, vagysčių grėsmė.

REKLAMA

Vandenis

Neskubėkite pirkti to, kas jums primygtinai siūloma. Sukčiauti linkę asmenys gali daug ko prisigalvoti ir mėginti jus sugundyti. Pagalvokite, ar iš tiesų jums tai reikalinga.

Žuvys

Norėdami pademonstruoti, kaip esate gerai informuoti vienu ar kitu klausimu, galite taip nukrypti į ne savo reikalus, kad prisidarysite rūpesčių. Neviršykite greičio kelyje, nes gresia avarinės situacijos, žala.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų