REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
166
„X Faktoriaus“ tiesioginė laida (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

Šis sekmadienis ypatingas – tai paskutinis mūšis prieš didįjį „X Faktoriaus“ finalą. Šiandien jame kaunasi penki dalyviai, kurie savo aistra dainavimui stengsis įrodyti, jog jų vietą – scenoje.

166

Šis sekmadienis ypatingas – tai paskutinis mūšis prieš didįjį „X Faktoriaus“ finalą. Šiandien jame kaunasi penki dalyviai, kurie savo aistra dainavimui stengsis įrodyti, jog jų vietą – scenoje.

REKLAMA

Vienas iš dviejų vaikinų likęs Thomas Tumosa muzikiniame projekte ne kartą komisiją ir žiūrovus papirko savo teatrališkumu ir seksualiais mirksniais į kamerą, todėl nenuostabu, kad vaikinas išprovokavo netikėtų klausimų, kuriuos aktyviai uždavė jo gerbėjai.

Tiesioginėje transliacijoje paklaustas koks jo mėgstamiausių dainų penketukas Thomas nepasimetė ir kaip mat jas išvardino, viena jų – seksualiausių dainų viršūnėje skambėjusi daina „Wicked game“. Dalyvio nuomone net ir šį projektą galima laimėti seksualumu: „Manau tokiomis dainomis tikrai galima laimėti „X Faktorių“ – ji žaisminga, kupina meilės ir humoro. Aš pats nemanau, kad ši daina yra seksuali, bet jei yra taip manančių tegul. Jeigu klausytojai tai įvertins – šia daina tikrai galima laimėti.“

Be abejonės, Thomas, kaip ir kiti projekto dalyviai, turi minias gerbėjų, kurie šį vakarą savo favoritui uždavė dešimtis įvairių klausimų. Vienas jų – ar niekada negalvojo apie aktoriaus karjerą? Ne vienas projekto aistruolis pastebėjo Thomo pasitikėjimą savimi ir teatrališkumą, šį klausimą išgirdęs atlikėjas greitai rado atsakymą: „Kažkada galvojau apie aktoriaus karjerą, tačiau su labai dideliu klaustuku, nes girdėjau, jog tai yra sunki profesija. Didelė konkurencija, daug vargo, labai daug streso ir net, kai galiausiai pabaigi aktorinio studijas, nieko neišeina. Čia daug ką lemia sėkmė. Aš noriu pasirinkti tvirtesnį kelią ir eiti programavimo, informacinių technologijų keliu“, - atviravo dalyvis, kuris skubiai pridėjo, jog darbas prie kompiuterio – taip pat kūryba.

Artėjant didžiajam finalui Thomas tikina jautęs, jog pateks į penketuką: „Prieš pačią pirmąją tiesioginę transliaciją Paulius manęs paklausė šio klausimo. Tuomet jam atsakiau, kad tikrai būsiu tarp top penkių. Ši svajonė jau išsipildė ir dabar drąsiau galiu pasakyti iki“, - kalbėjo energingasis projekto dalyvis, kuris prisipažino, kad nebijo iškritimo, o į šį muzikinį šou atvyko gerai pasilinksminti.

Šio žavaus vaikino gerbėjai turėtų suklusti, mat Thomas jiems yra be galo dėkingas: „Ačiū, kad leidžiate man džiaugtis šiuo projektu, ne vieną savaitę, o net visas devynias! Tik dėl gerbėjų esu čia, o savo pastangas galiu parodyti visai Lietuvai“, - vos nuo scenos nulipęs šypsojosi jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų