REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
15
Justin Jedlica (nuotr. Vida Press)
15

Justinas Jedlica išsiskiria iš bendraamžių tuo, kad atrodo lyg gyva Keno lėlė. Nieko nuostabaus, mat vaikinas to siekė ilgą laiką, investavo daugybę pinigų ir fizinių kančių. Šiandien Justinas džiaugiasi rezultatu ir turima išvaizda.

REKLAMA
REKLAMA

Savo paskyroje socialiniame tinkle „Facebook“ šimtams tūkstančių sekėjų vaikinas neseniai pristatė savo seserį. „Su savo seserimi Xtina Jedlica“, – trumpai komentavo jis prie nuotraukos, kurioje abu giminaičiai pozuoja pliaže.

REKLAMA

Kitoje nuotraukoje vaikinas pozuoja kartu su savo motina: „Ačiū už tai, kad esi mano mama. Nuoširdžiausi linkėjimai, apkabinu tave. Nekantrauju vėl tave pamatyti“, – pajūryje darytą fotografiją komentavo J. Jedlica.

Justinui Jedlicai šiuo metu yra atliktos 128 plastinės operacijos. Pats vaikinas pasakodamas apie savo norą tapti barbinu Kenu atviravo: „Nuo pat mažų dienų norėjau tobulinti save, nuotraukose stengdavausi naudoti fotošopą ir lyginti odą, balinti dantis. Tada supratau, kad galiu save tobulinti ne tik nuotraukose, ir ėmiau siekti savo svajonės.“

Vieniems jis kelia susižavėjimą, kitiems yra atgrasus, bet pats Justinas prisipažįsta, kad yra labai laimingas ir nekreipia dėmesio į jokias blogas nuomones.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų