REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Gausu bus rūpesčių ir darbe, ir namuose. Visiems reikės jūsų dėmesio, globos. Bendraujant nepakenktų daugiau takto ir konkretumo.

Avinas Gausu bus rūpesčių ir darbe, ir namuose. Visiems reikės jūsų dėmesio, globos. Bendraujant nepakenktų daugiau takto ir konkretumo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tauras Šiandieną dėmesio reikalaus neužbaigti darbai, tačiau jėgų ir kantrybės jums gali pristigti. Imkitės kokios nors veiklos kartu su šeima, daugiau būkite gamtoje.

REKLAMA

Dvyniai Regis, šiandien jums niekas nesugadins nuotaikos, nes jūs to neleisite. Susitikimai su mielais jums žmonėmis džiugins ir jus, ir juos. Bus plepama apie keliones, matytus renginius, vaikus, meilę, tariamasi, ką įdomaus susiorganizuoti.

Vėžys Šiandien galimas nesusipratimas bendraujant, ieškant darbo. Galbūt lauksite ir nesulauksite aiškaus atsakymo į rūpimą klausimą. Tai, kas jums atrodė stabilu ir konkretu, staiga gali susidrumsti, apsitraukti migla.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Šiandien neištversite vienumos ir visaip sieksite nebūti vienumoje. Nereikėtų lengvabūdiškai rizikuoti, norint padaryti įspūdį patinkančiam asmeniui. Labiau pasitikėkite savimi, ir nereikės nieko įrodinėti keistais poelgiais.

Mergelė Nusimato finansiniai, draudiminiai ar panašūs rūpesčiai. Venkite abejotinų sandėrių.

Svarstyklės Su nekantrumu lauksite naujienų iš užsienio. Galbūt jums labai rūpi, kaip ten sekasi artimam žmogui, o gal esate ką nors užsisakę ir laukiate atsiunčiant. Iš neoficialaus šaltinio gauta informacija privers nerimauti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Šiandien gali strigti numatyti darbai, nors būsite dalykiški, pareigingi ir plušėsite iš širdies. Galbūt nesistengs kolegos arba pasitaikys įnoringi klientai. Jei atostogaujate, su nerimu jau galvosite apie atostogų pabaigą.

Šaulys Tikėtini renginiai, susitikimai, susirinkimai, nuo kurių neišsisuksite. Jeigu vadovaujate darbo kolektyvui ir esate kažkuo nepatenkinti, pakeiskite įprastinę darbo tvarką, sudarykite bendraminčių komandą ir rezultatai netrukus pagerės.

Ožiaragis Šiandien geriausia taktika būtų likti pasyviais stebėtojais. Vis tiek nieko negalėsite pasukti taip, kaip norite. Venkite melo, intrigų, nes nedoros gudrybės vis tiek išaiškės. Susikaupkite ir priimkite realybę tokią, kokia ji yra.

REKLAMA

Vandenis Nenuspėjama dienelė. Jums sunku bus sutikti su kitų žmonių nuomone. Galbūt teks pasinervinti dėl finansinių reikalų. Arba nerasite sau vietos dėl to, kad nesulaukiate reikalingos informacijos, laiško.

Žuvys Būsite nusiteikę ieškoti papildomo uždarbio. Kaip reikiant prisilakstysite, ieškodami rėmėjų svarbiam projektui. Tik nemanykite, kad ką nors apgausite, veikiau patys apsigausite.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų