REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Gana neutrali diena - kaip pasiklosite, taip išsimiegosite. Jeigu kitiems nekrėsite šunybių ir nekelsite rūpesčių, tai turbūt ir patys jų išvengsite. Stenkitės draugiškai bendrauti, būkite dėmesingi artimiems žmonėms.

Avinas Gana neutrali diena - kaip pasiklosite, taip išsimiegosite. Jeigu kitiems nekrėsite šunybių ir nekelsite rūpesčių, tai turbūt ir patys jų išvengsite. Stenkitės draugiškai bendrauti, būkite dėmesingi artimiems žmonėms.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tauras Diena gana prieštaringa, tačiau galima tikėtis daugiau gero nei blogo. Negailėkite komplimentų, šypsenų, tuomet ir patys dažniau būsite giriami ir labiau vertinami. Galimos įdomios naujienos, neįprastos pažintys.

REKLAMA

Dvyniai Susikaupusi nervinė įtampa gali prasiveržti per emocinius ekscesus. Būtų neprotinga užsispirti ir nesiskaityti su kitais arba demonstratyviai atsiriboti. Verčiau atvirai pripažinkite savo trūkumus ir ribotas galimybes.

Vėžys Jei esate susiję su pramogų verslu, bus kuo rūpintis ir nerimauti. Kitu atveju, nerimausite dėl vaikų, kurie veršis pramogauti, rizikuoti, nepaisydami jūsų nepasitenkinimo. Gali būti patikrintas draugystės ar meilės ryšių tvirtumas.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Galite prisigalvoti visokio papildomo darbo arba tai padarys jūsų namiškiai. Jei jaučiatės nekaip, tai taps tikra rakštimi. Teikite pirmenybę ne ūkiniams reikalams, o savo bei artimųjų sveikatai, grožio profilaktikai, gyvūnų priežiūrai.

Mergelė Įspūdžių, veiklumo poreikis skatins rizikuoti, provokuoti. Užvaldys nepaprastas noras filosofuoti, patarinėti kitiems. Reikėtų vengti skubotų sprendimų. Pasielgsite labai protingai, jei leisite daugiau kalbėti antrajai pusei.

Svarstyklės Sunku bus nustygti vienoje vietoje, norėsis kažko ypatingo. Galbūt trauks meilės nuotykiai, galbūt - prabangūs daiktai ar kitos pagundos. Tikėtinas išlaidavimas, pasidavimas aistroms.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Galimos įdomios pažintys, tačiau neskubėkite jų laikyti rimtomis. Daug kas šiandien žadins nepagrįstą optimizmą, išpūstas viltis. Bendravime taip pat padaugės keisto entuziazmo, filosofavimo, moralizavimo, nerealių įsivaizdavimų.

Šaulys Ši diena gali būti gana nebloga, jeigu neturite per didelių norų ir ambicijų. Beje, kai kurios ambicijos gali realizuotis ir atnešti pasitenkinimo, tačiau užrūstinsite kai kuriuos asmenis. Neskubėkite visko ūmiai keisti dėl užgautos savimeilės.

Ožiaragis Toli gražu ne visi pažįstami bus jums palankūs. Kai kas, sužinojęs jūsų troškimus, gali sunkinti jų įgyvendinimą. Pyksite, kad nesiseks paveikti aplinkybių ir kitų žmonių norima linkme. Nusiraminkite ir nesistenkite pakeisti upės srovės.

REKLAMA

Vandenis Kils netikėtų rūpesčių, o jėgų ir noro viską tinkamai išspręsti gali pristigti. Gali išryškėti kažkokie povandeniniai rifai. Jeigu manėte, kad viską apskaičiavote, gali pasirodyti, jog šiek tiek apsirikote. Gali būti, kad turite užsimaskavusių priešų.

Žuvys Pasistenkite neišsibarstyti nereikalingiems kontaktams, kartu atminkite, kad santykiuose su kitais būtinas taktas, susivaldymas. Būkite truputį egoistiški. Įsigykite norimą pirkinį, skanėstą, tik būtinai kontroliuokite išlaidas.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų