REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Avinas Jei leidžiate laiką su artimaisiais, ši diena turėtų būti paprasta ir atpalaiduojama. Blogiau, jei reikia dirbti. Tokiu atveju visą dieną susikaupti trukdys emocijos, nerimas, o vakare - graužatis dėl padrikos veiklos.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Gana racionaliai spręsite praktinius, materialinius reikalus. Galite sudaryti pirkimo-pardavimo ar nuomos sutartį, gauti ar įduoti rankpinigius. Vis dėlto galite padaryti klaidą, spontaniškai keisdami darbą, klientūrą, projektą ar pan.

REKLAMA

Dvyniai Šiandien nebus kada sėdėti sudėjus rankas, nes turėsite spręsti įvairius klausimus, su daug kuo pabendrauti. Kalbos suksis apie komerciją, reklamą, ūkinius reikalus. Tikriausiai prisiklausysite ir apkalbų, keliančių nerimą.

Vėžys Šiandien stokosite emocinės pusiausvyros, todėl galite išprovokuoti konfliktą. Pasistenkite elgtis korektiškai, nebūkite tokie priekabūs. Jeigu sugadinsite artimus santykius, šeimai svarbius reikalus, pataisyti bus nelengva.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Nebloga diena kūrybai, protiniams žaidimams, konkursams, sportui, pasimatymams. Tačiau jei tikitės didelio prizo žaidime ar lengvų laimėjimų meilėje, galite nusivilti. Turbūt teks pasitenkinti komplimentais ar aplodismentais.

Mergelė Šiuo metu labai svarbu tinkamai vykdyti savo pareigas ir gerai sutarti su kolegomis, nes nuo to gali priklausyti jūsų veiklos tęstinumas pavasarį. Gerinkite sveikatą: sportuokite, grūdinkitės, sveikai maitinkitės.

Svarstyklės Būsite labai nusiteikę bendrauti, diskutuoti, netgi ginčytis. Reikėtų labiau pasverti savo žodžius, nes kai kurie iš jų gali grįžti bumerangu. Jei įmanoma, neaitrinkite senų nesutarimų bei nuoskaudų bendraudami su antrąja puse.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Nuo pat ryto mintys suksis apie nebaigtus darbus, pokyčius. Tereikia susiplanuoti, susikaupti ir laikytis dienotvarkės. Beje, finansiniai reikalai klostysis gana palankiai, tačiau išlaidos vis didės.

Šaulys Svajosite apie įspūdingą kelionę, egzotiką, arba mielai tai prisiminsite kaip jau patirtus įspūdžius ir klausysitės kitų keliautojų. Jeigu dabar keliaujate ir norite išvengti sveikatos problemos, laikykitės dietos ir eismo taisyklių.

Ožiaragis Gali būti, kad šiandien jau teks nusiteikti rimtiems darbams, prisiimti didesnę atsakomybę.

REKLAMA

Vandenis Diena bus smagi, aplinkiniai draugiški, jeigu tik jūs nesistengsite visų pranokti, priblokšti savo kritiniais pastebėjimais ar girtis geresne finansine padėtimi. Kita vertus, nederėtų ir skųstis, aimanuoti, kad kitiems gerai, o jums - ne.

Žuvys Šiandien gerai nesuvoksite, kas aplinkui darosi. Tam turės įtakos arba atitrūkimas nuo vykstančių įvykių bei informacijos apie juos, arba abejingumas viskam. Nederėtų neįsigilinus dėti savo parašą, kaip nors įsipareigoti, žadėti.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų