REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sausio 13 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas Jūsų norai viršys galimybes. Neplanuotai gali tekti daugiau padirbėti, tačiau dėl to nenusiminsite, jeigu užuosite papildomas pajamas. Galbūt jums pavyks atskleisti ypatingus savo arba vaikų talentus, sugebėjimus.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Šiandien būsite įsitikinę, kad viską darote ir mąstote teisingai. Aplinkiniai savo elgesiu paneigs arba patvirtins tokį manymą. Yra vilties, kad partnerystės ryšiai atsinaujins, sutvirtės.

REKLAMA

Dvyniai Tam tikri įvykiai privers kitaip pažvelgti į jus supančius žmones bei situaciją. Tai gali būti susiję su bendrais ir svetimais pinigais, investicijomis, mokesčiais. Pasistenkite taikiai spręsti konfliktus, derėtis dėl finansinių reikalų.

Vėžys Tikriausiai aplinkiniams nepavyks jūsų įkalbėti atsisakyti kažkokių anksčiau susidarytų planų, nuostatų. Nelygu, kokia situacija - tai atneš naudą arba žalą. Norint palankia kryptimi pastūmėti aktualius reikalus, reikia rasti sąjungininkų.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Kai kurie dalykiniai reikalai turėtų pajudėti į priekį. Tačiau gali būti ir netikėtumų, problemų. Galbūt teks spręsti kokią nors dilemą arba teks labai skubėti. Stengsitės pasinaudoti tuo, kas jums suteikiama, prie ko galite prieiti.

Mergelė Šiandien daugiau pasieksite, jei veiksite drauge su kitais, o ne versitės per galvą vieni, kad viską įgyvendintumėte, suspėtumėte. Pažįstamas žmogus arba tarpininkas gali pateikti viliojamą pasiūlymą, pranešti svarbią naujieną.

Svarstyklės Šiandien turėsite nedaug energijos bei optimizmo. Norėsis numoti į viską ranka ir pasimėgauti žemiškais malonumais, net jei jie daug kainuoja. Išlaikykite dvasios ramybę. Tai padės įveikti kylančias abejotinas pagundas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Stiprinkite partnerystės ryšius, neatsiribokite nuo kolektyvo, artimųjų. Verta aptarti naujus planus, o gal ir pradėti svarbius užmojus. Pasitarimai, diskusijos šiandien praeis gana sklandžiai. Galima tikėtis meilės romantikos.

Šaulys Emocine prasme jausitės neblogai, būsite kupini gerų vilčių. Nusimato piniginės kompensacijos, alimentai, palūkanos ar kitokios pajamos, vertingi pirkiniai.. Šiandieniniai pokalbiai, pažadai gali lemti kažkokį gerą startą.

Ožiaragis Pasistenkite išlikti disciplinuoti ir dalykiški, net jei kais padai ir norėsis kuo greičiau mesti darbus ir pasinerti į malonumus. Ryžkitės pradėti naują veiklą, projektą. Jei nevengsite bendrauti, gausite ypač reikalingos informacijos.

REKLAMA

Vandenis Šiandieną vertėtų kuo daugiau dėmesio skirti šeimai, namams. Didžiausio pasitenkinimo ir daugiausia naudos kaip tik teiks bendravimas su artimiausiais žmonėmis. Jei buvote susipykę su tėvais ar kuo nors iš giminių, stenkitės susitaikyti.

Žuvys Šiandien būsite sentimentalūs, jausmingi, padaugės džiaugsmo bei romantikos jūsų dvasioje ir aplinkoje. Atsiras galimybių kažką pakeisti savo gyvenime, meilės reikaluose. Galite laimėti kontraktą, pasižymėti scenoje.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų