REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmasis žiemos savaitgalis televizijoje bus įspūdingo kino premjerų metas, o azartiškiausi TV žiūrovai galės sirgti už savo favoritus „X faktoriuje“ bei LKL čempionate. Siūlome transliacijų, kurių negalima praleisti, sąrašą.

Pirmasis žiemos savaitgalis televizijoje bus įspūdingo kino premjerų metas, o azartiškiausi TV žiūrovai galės sirgti už savo favoritus „X faktoriuje“ bei LKL čempionate. Siūlome transliacijų, kurių negalima praleisti, sąrašą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Drama „Žmogus - paukštis“

TV1000 Premium, šeštadienis 20.00 val.

Šiemet „Oskarų“ ceremonijoje triumfavęs „Žmogus - paukštis“ pagaliau atkeliauja ir į televizijos ekranus. Geriausias praėjusių metų filmas pasakoja apie senstantį aktorių, kuris siekia atgaivinti užstrigusią karjerą. Jis įgyvendina ambicingą projektą, kuris jam turėtų padėti grįžti į viršūnę, tačiau atrodo, kad aplinka jam visai nepadeda.

REKLAMA

LKL čempionato kova Klaipėdos „Neptūnas“ – Kauno „Žalgiris“

TV6, sekmadienis 17.00 val.

Kauno „Žalgiris“ keliauja į Klaipėdą, kur jo laukia nelengvos rungtynės su Klaipėdos „Neptūnu“. Kauniečiai paskutiniame LKL ture patyrė pirmąjį pralaimėjimą – juos nugalėjo Kėdainių „Nevėžis“. Nors kauniečiai truputį atsitiesė Eurolygoje nugalėję Izmyro „Karsiyaka“, tačiau Klaipėdoje jų laukia dar vienas status laiptelis bandant įrodyti, kad pralaimėjimas Kėdainių klubui tebuvo tik atsitiktinumas.

REKLAMA
REKLAMA

Muzikinis projektas „X faktorius“

TV3, sekmadienis, 19.30 val.

Populiariausio šalyje muzikos projekto „X Faktorius“ liko paskutinis žingsnis prieš finalinį etapą. Šįkart „Kėdžių iššūkyje“ kovos vyresnieji dalyviai. Š Tolimesnis dalyvių likimas priklausys nuo Marijono Mikutavičiaus. Tik jis spręs, kurie iš dešimties yra verti „X Faktoriaus“. Kiti teisėjai turės tik patariamąjį balsą – visa atsakomybė grius ant M. Mikutavičiaus pečių.

Romantinė drama „Šimto žingsnių kelionė“

TV3, sekmadienis 21.45 val.

Vaizdingame Prancūzijos miestelyje gerą restoraną įkūrusi ir apie antrą Michellin žvaigždutę svajojanti madam Malori tiesiog netoleruoja netikėtumų, jos restorane nėra vietos klaidoms. Tad kai kaimynystėje įsikūrę indai atidaro restoraną – tai jau nebeatleistinas akibrokštas! Ponia įsidrąsinusi žygiuoja per gatvę pas kaimynus, kad juos apramintų, tačiau Madam Malori teks dar ne kartą kartoti šimto žingsnių kelionę, kai sužinos, kad Kadamų šeimoje yra tiesiog genialus virėjas, kuris galėtų jai pelnyti išsvajotą Michellin žvaigždutę. Meilės maistui ir kulinarijai kupiną juostą sukūrė garsus režisierius iš Švedijos Lasse Hallström, nominuotas net 3 Oskarams ir režisavęs nuostabius filmus: „Šokoladas“, „Sidro namų taisyklės“, „Kas graužia Gilbertą Greipą“. Filmą prodiusavo Stevenas Spielbergas ir Oprah Winfrey.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dokumentinis serialas „Mažieji pabaisos“

Viasat Nature, sekmadienis 22.45 val.

Keistas, paslaptingas ir nuostabus: tai – nariuotakojų pasaulis. Kiekvienu laikotarpiu Žemėje gyvena daugiau kaip 10 milijonų trilijonų vabzdžių, ir kiekviena iš rūšių užpildo skirtingą išlikimo, mitybos, dauginimosi, klimato ir vietos nišą, padedančią jiems tapti pačiais sėkmingiausiais planetos padarais. Tačiau kaip jie to pasiekia? Pasitelkdami naujausią mikroskopinio filmavimo techniką matome šiuos mažus padarus nepaprastai aiškiai ir ryškiai, ir galime suprasti, kaip jie vystosi. Nuo tariamo šimtakojo paprastumo iki šilkinio voro tinklo sudėtingumo: Davidas Attenborough'as neprilygstamai išsamiai tyrinėja šių žavių padarų painų, įmantrų elgesį bei aplinkos, kurioje jie kuriasi ir gyvena, sudėtingumą.

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų