REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
28
Avarijos nuotr. Broniaus Jablonsko

Masinės avarijos Vilniuje: sudaužytų automobilių skaičius šokiruoja

ĮSPĖJIMAS: GATVES KAUSTO PLIKLEDIS! (Papildyta 21.50 val.)

Antradienio vakarą spūstelėjęs šaltukas tapo tikru išbandymu vairuotojams. Toli gražu ne visi vairuotojai „išlaikė“ šį gamtos testą.

28

Antradienio vakarą spūstelėjęs šaltukas tapo tikru išbandymu vairuotojams. Toli gražu ne visi vairuotojai „išlaikė“ šį gamtos testą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vilniuje ypatingai slidu. Vairuotojai turėtų būti atsargūs ne tik ant apšalusių viadukų, bet ir sankryžose. Vien per šį vakarą sostinėje jau įvyko nemažai masinių avarijų. Mažiausiai dvejose susidūrė 12 ir daugiau transporto priemonių.

REKLAMA

Viena masinė avarija užregistruota prie Lazdynų ligoninės, kur susidūrė apie 15 automobilių.

Tuo tarpu kita masinė avarija įvyko prie Laisvės pr. esančių Spaudos rūmų ant viaduko. Čia sudaužyti taip pat 12 automobilių (8 vienoje vietoje ir dar po 2 netoliese).

Pirminiais duomenimis žmonės per avarijas rimčiau nenukentėjo. Sostinės gatvėse specialų druskos ir smėlio mišinį barstančios mašinos pasirodė tik apie 21 val.. Anot įvykio vietoje dirbančio TV3 žurnalisto, yra taip slidu, kad vos galima pastovėti ant kojų. 

REKLAMA
REKLAMA

Incidentai, tik ne tokie masiniai, registruojami ir kitose sostinės vietose. Vairuotojai raginami vairuoti itin atsargiai, tačiau daugelis net nepastebi apledėjusios kelio dangos, todėl stabdo itin vėlai.

POLICIJA PERSPĖJA – MAŽINKITE GREITĮ!

Kelininkai taip pat pranešė, kad antradienio vakarą Aukštaitijos keliuose yra slidžių ruožų, naktį eismo sąlygas sunkins plikledis ir vėjas.

Anot Automobilių kelių direkcijos pranešimo, dėl slidžių ruožų barstomi magistraliniai keliai Molėtų ir Ukmergės rajonuose. Taip pat barstomi magistralinio kelio Vilnius–Kaunas–Klaipėda ruožai. Likusioje šalies dalyje valstybinės reikšmės kelių dangos daugiausia drėgnos, vietomis yra šlapių kelių ruožų.

Oro temperatūra yra nuo 0 iki 5 laipsnių šilumos. Naktį eismo sąlygas sunkins plikledis ir vėjas. Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis, naktį daugelyje rajonų trumpi krituliai, kai kur formuosis plikledis. Pūs šiaurės vakarų 7–12 metrų per sekundę vėjas, pajūryje jo gūsiai sieks iki 18 metrų per sekundę. Oro temperatūra laikysis nuo 2 laipsnių šalčio iki 2 laipsnių šilumos, vakariniuose rajonuose – iki 5 laipsnių šilumos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų