REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
77
D. Butkutės transformacijos (nuotr. fotobankas.lt)

Penktadienį Londone įvykęs Džordanos Butkutės koncertas virto tikru skandalu. Po girtų merginų peštynių čia koncertuoti atsisakė Andrius Mamontovas, o kiti žinomi žmonės ėmė peikti organizatorius.

77

Penktadienį Londone įvykęs Džordanos Butkutės koncertas virto tikru skandalu. Po girtų merginų peštynių čia koncertuoti atsisakė Andrius Mamontovas, o kiti žinomi žmonės ėmė peikti organizatorius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Anglijoje šiuo metu gyvenanti Eglija Vaitkevičė savo „Facebook“ paskyroje paragino atsakingiau rinktis organizatorius, Džordanos Butkutės sutuoktinis ir vadybininkas Elegijus Strasevičius po koncerto negailėjo nepasitenkinimo žodžių, o pati atlikėja, kaip tikino, sužinojusi apie pasirodymo atgarsius ir prisiskaičiusi nemalonių komentarų labai nuliūdo ir net verkė. „Aš esu žmogus, moteris, verkiau“, – sakė Džordana.

REKLAMA

tv3.lt redakciją pasiekė ir pačių organizatorių laiškas. Anot jų, viskas buvo puikiai suorganizuota, deja, planai nepasiteisino taip, kaip norėta.

Džordanos koncertinio turo „Aš – Karalienė" koncertui Londone ruošėmės ilgai ir atsakingai. Su atlikėjos vadybininku derinome detales ir tenkinome jų keliamus reikalavimus.

Žinoma, mes suprantame, kad koncerte – vienas svarbiausių dalykų yra kokybiškas garsas, tad maloniai sutikome, jog atsakingas žmogus atskristų iš Lietuvos likus mėnesiui iki koncerto ir apžiūrėtų patalpas, įvertintų visus niuansus, kurie padės arba trukdys surengti gero ir kokybiško garso renginį. Iš garso režisieriaus neišgirdome nei vieno priekaišto, o visus iškeltus reikalavimus bei kas turi būti išnuomota papildomai patenkinome. Visos techninės sąlygos prieš koncertą atsakingiems žmonėms tiko.

REKLAMA
REKLAMA

Be to dalis reikalingos technikos ir instrumentai, reikalingi nuomotoje salėje surengti kokybišką koncertą, buvo atsivežti pačios „Aš – Karalienė“ komandos iš Lietuvos.

Priekaištai organizatoriams dėl blogo ir nekokybiško garso yra tik neprofesionalaus ir neatsakingo darbo pavyzdys. Deja, bet mes negalime prisiimti atsakomybės už savo srities specialistus, kuriuos samdė ir kuriais pasitikėjo Džordana Butkutė ir visa jos komanda. Belaukiant Džordanos Butkutės koncerto „Aš – Karalienė“ Londone, gavome griežtus ir labai aiškius nurodymus dėl iškilusios teroristinių aktų grėsmės: užtikrinti susirinkusiųjų saugumą ir visus žmones nuodugniai patikrinti prieš jiems patenkant į koncertų salę. Gal tik atvykusiems iš Lietuvos tokie reikalavimai atrodo perdėti ar nepagrįsti, tačiau gyvenantiems Jungtinės Karalystės sostinėje jie visiškai įprasti ir suprantami.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dž. Butkutės koncertas nebuvo pirmasis mūsų organizuojamas koncertas, tad mes puikiai žinome, kiek apsaugos punktų įrengti, kad žmonės laiku ir be didesnių nepatogumų patektų į salę. Šį kartą buvo pastatytas maksimalus praleidimo punktų skaičius.

Koncerto apsaugoje pastarąjį kartą dirbo ketvirtadaliu daugiau apsaugos darbuotojų nei kituose mūsų organizuojamuose koncertuose ir renginiuose, tačiau alkoholiu prekiaujantys barai veikė įprasta tvarka, tad nemažai žmonių padaugino jau įėję į salę ir išprašyti buvo per vėlai.

REKLAMA

Deja, tačiau uždrausti vartoti alkoholio negalime ir nesiruošiame to daryti, kaip ir išmokyti elgtis kultūringai viešose vietose. Iš savo pusės galime tik pasakyti, kad padarėme viską, jog akivaizdžiai neblaivūs žmonės į koncertą nepatektų (jie nebuvo įleidžiami pro duris), o padauginusius viduje, apsauga išprašė lauk nedelsdama.

Apgailestaujame, kad piktnaudžiaujančių alkoholiu buvo daugybė, todėl visų, vartojusių alkoholį be saiko, išprašyti laiku apsaugos darbuotojai nespėjo.

Koncerto pradžios laikas buvo suderintas su Dž. Butkutės vadybininku Elegijumi Strasevičiumi. Jis puikiai žinojo, kada prasidės šou ir tik nuo jo priklausė, ar jis informuos muzikantus ir Dž. Butkutę apie koncerto pradžios laiką. Renginio blietuose taip pat buvo labai aiškiai nurodyta, kad 18.30 atidaromos durys.

REKLAMA

Koncertą planavome pradėti 20 val. ir pavėlavome tik pusvalandį, nes žmonių srautai buvo tikrai dideli. Mūsų koncertas tikrai nebuvo pirmas ir paskutinis, kuriame reikėjo palaukti atlikėjo pasirodymo pradžios, tačiau laukimas truko vos pusvalandį. Nežinau, kodėl Dž. Butkutė nepasikalbėjo su savo vyru ir vadybininku, kuris iš anksto žinojo koncerto pradžios laiką, tačiau galiu užtikrinti, kad viskas buvo suderinta su dainininkės atstovais, ir niekas nevyko be jų žinios ir palaiminimo.

Kaip ir kituose panašiuose renginiuose, taip ir šiame koncerte „Aš – Karalienė“ padarėme viską, kad mūsų klientai galėtų mėgautis kokybišku renginiu. Mums belieka tik apgailestauti, kad dalį žmonių koncertas nuvylė. Ateityje organizuodami renginius stengsimės ne tik tenkinti atlikėjų reikalavimus, bet ir patys juos kelsime, kad būtume tikri dėl ir ramūs dėl renginio kokybės.“ – rašė „Baltic Media“ direktorė Inga Davidson.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų