REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
34
Nužudęs žmonos meilužį nusišovė Šalčininkų vicemeras nuotr. Broniaus Jablonsko
34

 Penktadienį negyvas rastas Šalčininkų vicemeras Andžejus Andruškevičius buvo didelę patirtį turintis, geras ir inteligentiškas žmogus, sako rajono meras Lietuvos lenkų rinkimų akcijos (LLRA) narys Zdzislavas Palevičius.

REKLAMA
REKLAMA

Savivaldybės vadovas BNS teigė, kad jam sunku suvokti, kodėl įvyko ši nelaimė.

„Labai geras buvo žmogus, pareigingas, atsakingas, geras vicemeras. Jis buvo inteligentiškas žmogus su patirtimi ir politinėje, ir visuomeninėje veikloje. Buvo labai gera kartu dirbti“, - sakė Z.Palevičius.

REKLAMA

„Čia labai didelė tragedija visiems ir man dėl to labai gaila. (...) Man sunku suvokti, kodėl taip nutiko“, - pridūrė jis.

A.Andruškevičiaus ir kito asmens lavonai su šautinėmis žaizdomis rasti Eišiškių seniūnijoje Šalčininkų rajone vicemero namuose.

Meras Z.Palevičius nenorėjo komentuoti galimų nelaimės priežasčių ir versijų. Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininkas Kęstutis Lančinskas taip pat kol kas nakomentuoja galimų įvykio versijų.

REKLAMA
REKLAMA

Darbo partijos Šalčininkų rajono tarybos narė Dalia Jankelaitienė žiniasklaidai teigė, kad, jos turimais duomenimis, A.Andruškevičius penktadienį nušovė žmonos meilužį ir nusišovė pats.

Lietuvos lenkų rinkimų akcijai priklausęs A.Andruškevičius gimė 1964 metais Eišiškėse. 1989 metais jis baigė Vilniaus inžinerinį statybos institutą, įgijo pramoninės ir civilinės statybos specialybę.

A.Andruškevičius trejus metus tarnavo sovietinėje kariuomenėje, vėliau dirbo Versekos tarybiniame ūkyje, nuo 1992 metų buvo vieno ūkio savininkas, taip pat dirbo Eišiškių vidurinėje mokykloje.

Nuo 2007 metų jis buvo renkamas į Šalčininkų rajono savivaldybės tarybą, o nuo 2009 metų dirbo šios savivaldybės vicemeru.

Šiais metais A.Andruškevičius dalyvavo Seimo nario rinkimuose Varėnos - Eišiškių rinkimų apygardoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų