REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
13
Marie ir Danni Summers su dukra (nuotr. facebook.com)

Kaip reaguotumėte į situaciją, jei buvęs mylimasis staiga taptų jūsų patėviu? Į tokią padėtį pakliuvusios anglės Danni Summers (21 m.) reakcija, greičiausiai, nenustebins – ji nežada dalyvauti mamos vestuvėse, rašoma mirror.co.uk. 

13

Kaip reaguotumėte į situaciją, jei buvęs mylimasis staiga taptų jūsų patėviu? Į tokią padėtį pakliuvusios anglės Danni Summers (21 m.) reakcija, greičiausiai, nenustebins – ji nežada dalyvauti mamos vestuvėse, rašoma mirror.co.uk. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Nežadu eiti į mamos (Marie, 44 m.) ir Anthony (34 m.) vestuves, nes tuomet visi trys jaustumėmės keistai. Negaliu pamiršti to, kas nutiko, tačiau jau jai atleidau ir net gi dėl jos džiaugiuosi. Sužinojus apie slaptus jųdviejų nuotykius man dužo širdis, tai iš tiesų labai stipriai mane paveikė... Bet aš supratau esminį dalyką – kraujas tirštesnis nei vanduo. Negali pasirinkti mamos, turi tik vieną. Niekada nemaniau, kad ji galėtų mane įskaudinti, tačiau turėjau tik dvi išeitis: susitaikyti su tuo arba ją prarasti. Jos prarasti aš tikrai nenorėjau ir nenoriu“, – atvirauja mergina.

REKLAMA

Danni su Anthony išsiskyrė po to, kai šis prisipažino, jog mylisi su jos motina. Sukrėsta ir paskendusi sielvarte, mergina nusprendė išsikelti iš savo gimto miesto. Tuo tarpu Anthony nenutraukė santykių su Danni mama, 44-erių Marie ir net pasiūlė jai tekėti.

Taigi, netrukus buvęs Danni mylimasis taps jos patėviu. Rodos, iš pykčio galima būtų ir išprotėti. Bet viską gerai apsvarsčiusi, mergina nusprendė atleisti mamai. „Žmonės, tikriausiai, galvoja, jog išėjau iš proto, nes nepykstu ant jos. Tačiau ji mano mama ir aš ją myliu. Niekas to nepakeis. Maniau, kad tarp jų tebuvo seksas ar šiaip trumpas romanėlis, tačiau ji iš tiesų yra įsimylėjusi Anthony, todėl aš privalau su tuo susitaikyti“, – sakė mergina.

REKLAMA
REKLAMA

Su dabartiniu mamos sužadėtiniu Danni susitikinėti pradėjo būdama vos 17 metų, tuo tarpu vyrukui buvo 31-eri. Moteris sako iš karto supratusi, kad Anthony – žaidėjas, mat ir ją pačią jis suviliojo be vargo. „Man jis visuomet atrodė žavingas žaidėjas, tačiau aš be galo jo troškau. Jis elgėsi su manimi, kaip su suaugusia moterimi, vesdavosi į pasimatymus, į kiną, dovanodavo smulkmenėles.

Pamenu, mama sakydavo, kad Anthony jai gražus, tačiau nė nemaniau, jog jis jai rimtai krito į akį. Juk visuomet buvome ne tik dukra ir mama, bet ir geriausios draugės. Gyvenau savo bute, bet neretai apsilankydavome ir pas mamą. Ji mane protindavo, kad su vaikinu elgiuosi netinkamai, mat per dažnai einu pasilinksminti su draugais. Normalu, juk buvau labai jauna. O jis, žinoma, norėjo, kad dažniau likčiau namuose, neretai, norėdavo drauge pabūti mano mamą“, – pasakoja mergina.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Praėjus septyniems jųdviejų draugystės mėnesiams Anthony nutiko nelaimė – vyras susilaužė kelį. Gydėsi ne namie, o pas Danni mamą. Sakė, kad nenori trukdyti savo seserims, pas kurias tuomet buvo apsistojęs.

„Priglaudžiau jį kaip beglobį vaiką... Naiviai sutikau jį priimti miegoti savo lovoje. Žinoma, su sąlyga, kad miegos ant užklotų ir neužsiims nedorais dalykėliais. Nemeluosiu... jis man atrodė patrauklus. Tačiau mintis, kad tai – mano dukros vaikinas, išbaidydavo visas erotiškas svajones“, – prisimena Danni motina.

REKLAMA

Kad ir kaip mėgino atbaidyti mintis, istorijos kulminacijoje įvyko seksas. „Tai tiesiog nutiko, tikrai nieko panašaus neplanavau. Nutiko, kas turėjo nutikti. Labiausiai, žinoma, neramino mintis – kaip viską reikės pasakyti Danni? Nenorėjau jos įskaudinti“, – prisimena moteris, kuri tikina iki prisipažinimo dukrai su jos vaikinu seksualiai santykiavusi tik vieną kartą.

„Jis pradėjo elgtis keistai, vis be priežasties imdavo verkti. Mėginau iškamantinėti priežastį, tačiau jis tik tylėdavo. Neiškentusi išrėžiau, kad išeisiu, jei neprisipažins, kas ne taip... Tuomet jis ir leptelėjo – „permiegojau su tavo mama“. Man atvipo žandikaulis. Buvau šokiruota, trenkiau durimis ir išėjau. Paskambinau mamai, pasiteiravau, ar tai tiesa. Ir ji nepaneigė...“, – tikino mergina, kuri netrukus susipakavo lagaminus ir išvažiavo iš savo gimtojo Long Eatono miesto. 

REKLAMA

Mergina išvyko gyventi pas tėtį į Grimsby miestą. Danni nenorėjo apie tai kalbėti su savo seserimis ir broliais, todėl išvyko nė neatsisveikinusi. Tik nuvykusi pas tėtį, paskambino šeimai telefonu. Bandydama atstatyti santykius savo savo tėvo artimaisiais, mergina sutiko Patricką. Tai – geras jos tėčio bičiulis, kuris reikiamu metu atkišo petį išsiverkti. 

Praėjus vos kelioms draugystės savaitėms mergina pasijuto nėščia. Pora drauge persikraustė gyventi į Leed miestą. Tik po septynerių nėštumo mėnesiams ji sugebėjo sukaupti visas jėgas ir paskambinti mamai. „Kad ji laukiasi sužinojau jau antrą savaitę. Man pranešė jos sesuo. Nekantravau sužinoti, kaip ji jaučiasi, tačiau be galo bijojau skambinti.

Džiaugiuosi, kad dabar viskas gerai, ji sugebėjo man atleisti ir mes vėl visi kartu.“ – džiaugiasi Marie.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų