REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šį šeštadienį Vilniaus „Žalgirio“ futbolininkai paskutinėmis rungtynėmis palydės ne tik sėkmingą ir trofėjų prisotintą sezoną, bet ir savo kapitoną Deividą Šemberą.

Šį šeštadienį Vilniaus „Žalgirio“ futbolininkai paskutinėmis rungtynėmis palydės ne tik sėkmingą ir trofėjų prisotintą sezoną, bet ir savo kapitoną Deividą Šemberą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Labai laukiu rungtynių, nes noriu paskutinį kartą į viršų pakelti čempionų taurę. Taip pat noriu padėkoti visiems „Žalgirio“ sirgaliams, kurie viso sezono metu tikėjo ir mus palaikė. Jų meilę mūsų klubui jaučiau abejų „Žalgiryje“ praleistų sezonų metu.

REKLAMA

Mūsų sirgaliai visur mus lydi. Nesvarbu, ar mes laimime, ar ne, jie yra visada kartu ir nuoširdžiai mus palaiko. Todėl paskutinio mačo metu noriu jiems padėkoti ir išreikšti pagarbą, kurią jiems jaučiu“, - susižavėjimo „Žalgirio“ sirgaliais neslėpė futbolininkas.

D. Šemberas teigė, kad garsiai sau ištarti sprendimą pabaigti ilgą ir turiningą profesionalo karjerą nebuvo lengva, tačiau nutolti nuo futbolo jis neketina.

„Kiekvieno kelio pabaiga yra naujo kelio pradžia. Jau susitaikiau su tuo, kad aikštėje nuo šiol nebejausiu tokios pat atmosferos, kokia ji būdavo pačiam žaidžiant. Tačiau nuo futbolo nutolti nesiruošiu, nes jis yra mano širdyje, tai – mano gyvenimas. Savo malonumui visada žaisiu šį žaidimą“, - žadėjo žalgirietis.

REKLAMA
REKLAMA

Kapitonas džiaugėsi tuo, kad karjerą baigs savo namuose – „Žalgirio“ klube, o paskutines rungtynes žais žinodamas, kad tapo Lietuvos čempionu.

„Smagu žinoti, kad karjerą pabaigsiu aukšta gaida. Lietuvos čempionų titulas yra didis pasiekimas, todėl labai malonu savo profesionalią karjerą pabaigti būtent taip.

Sunku apsakyti ir tą jausmą, kai mane pirmą kartą pasikvietė legendinis „Žalgirio“ treneris Benjeminas Zelkevičius ir pasiūlė pasirašyti pirmąjį savo profesionalų kontraktą. Tokie įspūdžiai išlieka visam gyvenimui ne tik atmintyje, bet ir širdyje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Suprantu, kokioje komandoje užaugau ir kokią mokyklą praėjau. O ir mano pasiekti rezultatai parodo, kad „Žalgirio“ mokykla yra pati geriausia Lietuvoje“, - sakė D. Šemberas.

Paskutinės šio sezono rungtynės tarp Vilniaus „Žalgirio“ ir „Trakų“ vyks lapkričio 28-ąją LFF stadione. Nors mačas prasidės 13 valandą, žiūrovai yra raginami į stadioną atvykti anksčiau, o jame ne tik nusifotografuoti su trimis iš eilės žalgiriečių iškovotais Lietuvos čempionų titulais, bet ir stebėti D. Šembero pagerbimo ceremoniją.

Į rungtynes susirinkusiems futbolo sirgaliams sušalti neleis karšta arbata, o mažųjų aistruolių laukia staigmena – mokiniai su moksleivio pažymėjimu į stadioną galės patekti nemokamai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų