REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau sekmadienį – populiariausias Lietuvoje muzikinis šou „X Faktorius“. Laida pateiks naujų staigmenų ir nesuvaidintų emocijų. Šį kartą „Kėdžių iššūkyje“ kovos muzikinės grupės.

Jau sekmadienį – populiariausias Lietuvoje muzikinis šou „X Faktorius“. Laida pateiks naujų staigmenų ir nesuvaidintų emocijų. Šį kartą „Kėdžių iššūkyje“ kovos muzikinės grupės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„X Faktoriaus“ žiūrovai išvys devynių grupių pasirodymus. Penkioms iš dainuosiančių kova bus baigta. Tik keturi kolektyvai tęs savo kelią populiariausiame Lietuvoje muzikiniame projekte.

REKLAMA

„X Faktorius“ – laida nr.1 šalies televizijose jau septynias savaites. Praėjusį sekmadienį rodytą antrąjį „Kėdžių iššūkį“ pasižiūrėjo įspūdinga žiūrovų auditorija – 710 000.

Projektas pritraukė net 27,9 proc. žiūrovų auditorijos dėmesio, artimiausią konkurentą palikdamas toli užnugaryje su 18,1 proc. O finansiškai aktyvioje, 15-49 metų amžiaus žiūrovų auditorijoje TV3 muzikos šou – trigubai populiaresnis už artimiausio konkurento (42,6 proc. prieš 13,7 proc.) „X Faktorių“ žiūrėti yra madinga – neatsilik nuo mados ir Tu!

REKLAMA
REKLAMA

Lemiamą balsą laidoje turės Saulius Urbonavičius-Samas. Kiti teisėjai galės tik patarti renkantis keturis finalistus. Dėl bilieto į tiesioginius finalus kovos: „Huge Soul“, „Šyza ir fazė“, „Original Copy“, „Ellse“, „Solo“, „ZetaBeat“, „Sirupas“, Melani ir Titas, „Fire It Up“.

Merginoms vadovaujanti Justė Arlauskaitė-Jazzu jau turi susirinkusi sau komandos nares. Populiariausia dainininkė trečiajame „Kėdžių iššūkyje“ bus itin jautri. Atlikėja, išgirdusi grupės „Original Copy“ pasirodymą, nesuvaldys emocijų ir apsiverks. „Mačiau šešis žmonės, kurie be galo myli muziką ir tai, ką jie daro. Man buvo labai gražu“, – kalbės projekto teisėja.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ištrauka iš „Original Copy“ pasirodymo:

„Original Copy“ teisėjus sužavėjo jau pirmosios atrankos metu. Kai kurie grupės nariai jau ne pirmą kartą bando savo laimę muzikiniuose projektuose. „Seniai vienas kitą pažįstame ir nusprendėme dainuoti visi drauge. Mums patiko kartu dirbti“, – pasakojo vienintelis grupės vaikinas Audrius, savo laimę jau bandęs „X Faktoriuje“.

„Jūsų pasiruošimas yra aukšiausiame lygyje“, – pirmosios atrankos metu grupę gyrė S. Urbonavičius-Samas.

„Man labai gražu. Jūs muzikaliai jaučiate vienas kitą. Nuostabu, jūs – vieni geriausių“, – antrankoje po grupės pasirodymo kalbėjo Marijonas Mikutavičius.

REKLAMA

„Jūs – vieni iš mano favoritų“, – atrankoje sakė Jazzu.

Grupių kategorijai vadovaujantis S. Urbonavičius-Samas sekmadienį bus aršiai nusiteikęs. Norėdamas, kad jo komandoje būtų ryškiausi dalyviai, grupės BIX lyderis ryšis veiksmams, kurie įsiutins Jazzu. Nusprendęs, kad viena jau kėdę užėmusi grupė yra neverta toliau tęsti kovos projekte, dainininkas sukels Jazzu nuostabą ir susierzinimą.

Kaip „Original Copy“ seksis „Kėdžių iššūkyje“? Ar grupė pelnys bilietą į „X Faktoriaus“ finalus? Tą sužinosite jau sekmadienį, 19.30 val. per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų