REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
36
Nusivylimas (nuotr. Fotolia.com)

Lapkričio 26 d. horoskopas 12 zodiako ženklų

36

Lapkričio 26 d. horoskopas 12 zodiako ženklų

REKLAMA

Avinas

Bus dėl ko susirūpinti, jei jūsų veikla susijusi su studijomis, teisėtvarka, tarptautiniais ryšiais ir renginiais, užsieniu. Galima atsakinga komandiruotė, susitikimas su įtakingu veikėju ar pan. Po visko vakare jau laukia kažkas malonaus.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Nusimato įtempta situacija viešumoje, darbovietėje arba namuose. Tikėtinas reiklus pareiškimas, verčiantis daryti išvadas, apsispręsti ar nuo kažko atsiriboti. Venkite politikuoti arba nebijokite atsakomybės už kategorišką požiūrį.

REKLAMA

Dvyniai

Turėtumėte išplėsti pažinčių ratą. Asmuo, kurio dėmesio nesitikėjote, gali jus nustebinti savo noru padėti, patarti. Kita vertus, įmanomas senos draugystės išbandymas arba susitikimas su senų bičiulių kompanija.


Vėžys

Šiandien jums svarbesnis bus vidinis gyvenimas. Turbūt stengsitės daugiau laiko praleisti vienumoje, atsiriboję nuo šurmulio, svetimų nuomonių. Panašu, kad tai išeis į naudą. Suvoksite, kam visa esybe intuityviai nepritariate, bet yra primetama.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Šiandien įveikite vidinį inertiškumą ir nesėdėkite sudėję rankų, o rimčiau darbuokitės, negailėdami savęs ir nesilepindami. Tikras darbštumas ir konkretumas duos ilgalaikį rezultatą.

Mergelė

Galimi rūpesčiai, susiję su šeimos pinigais, nuosavybe. Galbūt kažką svarbaus nutarsite komerciniuose, verslo reikaluose. Panašu, kad atsiras proga užsidirbti papildomą sumelę, bet lengvų ir greitų pinigų neverta tikėtis.


Svarstyklės

Jums gali prireikti archyvinės informacijos, išmintingo asmens patarimo ar pan. Galbūt kažkuo pasitarnaus reklama, žiniasklaida. Tačiau gali būti, kad savo žinias jūs vertinate geriau nei gyvenimo patirtį sukaupusių aplinkinių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Jei šiandien užsiimsite praktiniais, buities reikalais ar žemės ūkiu, tai iki pat vakaro įsisuksite į jų verpetą. Jūsų pagalbos gali labai prireikti pagyvenusiam artimajam. Arba patys sulauksite finansinės, materialinės paramos.

Šaulys

Jums nestigs žavesio ir kūrybingumo, gebėjimo dirbti su vaikais bei projektų valdymo meno. Tikėtina, kad išsivaduosite iš jus kausčiusių abejonių ir priimsite reikalingus sprendimus. Konkretų pasiūlymą galite gauti iš vyresnio gerbėjo.


Ožiaragis

Daug laiko skirsite ūkio ir įvaizdžio reikalams. Gali tekti pasirūpinti ir sava arba artimo žmogaus sveikata. Ne pro šalį būtų pasilaikyti specialios dietos, sveiko gyvenimo taisyklių, o gal ir pradėti sveikatos, grožio procedūrų ciklą.

REKLAMA

Vandenis

Šiandien tiktų aiškintis ir spręsti juridinius klausimus. Tačiau jausitės gerokai priklausomi nuo partnerio ar kitų žmonių valios. Derėtų labiau pasitikėti savimi ir nepaisyti nederamo spaudimo bei pasisaugoti priešiškų jums asmenų.

Žuvys

Galite šiek tiek nusivilti, jeigu tikitės didelės paramos iš partnerių, rėmėjų arba jei manėte, kad gausite naudos be įsipareigojimų, neatlygintinai. Kaip bebūtų, apsišarvuokite optimistine nuotaika ir gerais tikslais. Neskubėkite griauti to, ką turite.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų