REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trečiadienį buvo sužaistos paskutinės aštuonios penktojo turo UEFA Čempionų lygos rungtynės. Savo jėgas demonstravo A, B, C ir D grupių komandos. 

Trečiadienį buvo sužaistos paskutinės aštuonios penktojo turo UEFA Čempionų lygos rungtynės. Savo jėgas demonstravo A, B, C ir D grupių komandos. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Juventus“ 1:0 Mančesterio „City“

Antrasis kėlinys:

Iki pat rungtynių pabaigos svečiai iš Anglijos visais būdais stengėsi pelnyti įvartį, tačiau nesugebėjo to padaryti. Nepaisant pralaimėjimo Mančesterio City užsitikrino patekimą į aštuntfinalius.

REKLAMA

79-ąją minutę Alvaro Morata suklaidino du gynėjus ir atliko smūgį į vartus, tačiau Joe Hartas šiaip ne taip apgynė vartus.

73-oji minutė. Rungtynių tempas kiek sumažėjo, o komandos nesugeba sukurti pavojingų progų. Jei rungtynės baigsis tokiu rezultatu Juventus kils į pirmą vietą, o Mančesterio City turės tenkintis antra vieta.

Pirmosios 10 minučių antrajame kėlinyje buvo kelis kartus aktyvesnės negu pirmasis kėlinys, o situaciją kontroliuoja „Juventus“ futbolininkai. Šansą padidinti persvarą turėjo S. Sturaro, tačiau jo smūgis atsitrenkė į vartų konstrukciją.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmasis kėlinys:

Iki kėlinio pabaigos kiek aktyviau atakavo miestiečiai. 44-ąją minutę auksinę progą turėjo Mančesterio puolėjas Sergio Aguero. Argentinietis iššoko vienas prieš vieną prieš „Juventus“ vartininką, G. Buffoną, tačiau nesugebėjo jo apžaisti.

Žaidimas iki 30-osios minutės išlieka apylygis, o Mario Mandžukičius turėjo dar vieną progą pasižymėti, tačiau šįkart J.Hartas vartus apsaugojo.

Mario Mandžukcičius po idealaus Paulio Pogba perdavimo nuginklavo Joe Hartą ir išvedė šeimininkus į priekį 1:0.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Per pirmas 10 minučių abi komandos daugiau apsižvalgo ir neneria stačia galva į puolimą.

Komandų udėtis:

„Juventus“: G. Buffon; G. Chiellini, L. Bonucci, A. Barzagli; A. Sandro (78' P. Evra), P. Pogba, C. Marchisio, S. Sturaro, S. Lichtseiner; P. Dybala (82' J. Cuardado), M. Mandzukic (55' A. Morata).

Mančesterio „City“: J. Hart (82' W. Caballero); G. Clichy, N. Otamendi, M. Demichelis, B. Sagna; Fernando, J. Navas, Y. Toure, Fernandinho (60' F. Delph), K. De Bruyne; S. Aguero (69' R. Sterling).

 

Kiek anksčiau buvo sužaistos B grupės rungtynės Maskvoje tarp vietos „CSKA“ ir „Wolfsburg“ ekipų. Rungtynės rezultatu 2:0 laimėjo svečiai iš Vokietijos. Pirmasis įvartis krito 67-ąją minutę, poto kai „CSKA“ vartininkas, I. Afkinfejevas pasiuntė kamuolį į savo vartus. 88-ąją minutę galutinį tašką rungtynėse padėjo Andre Schurrle. Vokietis po Sebastiano Jungo perdavimo nuginklavo I. Afkinfejevą.

REKLAMA

Prieš paskutines rungtynes „Wolfsburg“ užima 1 vietą su 9 taškais, tačiau rungtynių dar nesužaidė Mančesterio „United“ su „PSV“. Maskvos „CSKA“ turėdami 4 taškus užima paskutinė vietą grupėje.

O C grupėje susitiko lyderiai – „Benfica“ futbolininkai prieš „Astana“. Kazachstane vykusiose rungtynėse buvo užfiksuotos kiek netikėtos lygiosios rezultatu 2:2. Kazachai 19-ąją minutę išsiveržė į priekį po Patricko Twumasi įvarčio, o 31-ąją minutę po tikslaus Marino Anicic smūgio „Astana“ pirmavo 2:0. Visgi grupės lyderiai nė neketino nuleisti rankų ir Raulis Jimenezas pelnė du įvarčius, taip išplėšdamas lygiąsias.

REKLAMA

„Astana“ klubas sužaidė visas rungtynes namuose ir po jų turi kuo pasigirti, Kazachstano futbolininkai nė karto nepralaimėjo namuose, tačiau nė karto ir nelaimėjo. Visos rungtynės baigėsi lygiosiomis. „Benfica“ klubas su 10 taškų užima 1 vietą C grupėje.

 

Prieš šiandienos rungtynes keturios ekipos buvo užsitikrinusios kelialapius į aštuntfinalio etapą - „Barcelona“, Sankt Peterburgo „Zenit“, Miuncheno „Bayern“ ir Madrido „Real“. Prie šių klubų prisijungė dar penkios komandos: PSG, Madrido „Atletico“, „Benfica“, „Juventus“ ir Mančesterio „City“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Visi rezultatai:

A grupė:

„Malmo“ 0:5 PSG

3' A. Rabiot [0-1]

14' A. Di Maria [0-2]

50' Z. Ibrahimovič [0-3]

68' A. Di Maria [0-4]

82' Lucas [0-5]

„Shakhtar“ 3:4 Madrido „Real“

18' C. Ronaldo [0-1]

50' L. Modrič [0-2]

52' D. Carvajal [0-3]

70' C. Ronaldo [0-4]

77' A. Teixeira [1-4]

83' Dentinho [2-4]

88' A. Teixeira [3-4]

B grupė:

Maskvos „CSKA“ 0:2 „Wolfsburg“

67' I. Akinfejev („CSKA“) - į savus vartus [0-1]

88' A. Schurrle [0-2]

Mančesterio „United“ 0:0 „PSV“

C grupė:

„Astana“ 2:2 „Benfica“

19' P. Twumasi [1-0]

31' M. Anicic [2-0]

40' R. Jimenez [2-1]

72' R. Jimenez [2-2]

Madrido „Atletico“ 2:0 „Galatasaray“

13' A. Griezmann [1-0]

65' A. Griezmann [2-0]

D grupė:

„Borussia Monchengladbach“ 4:2 „Sevilla“

29' L. Stindl [1-0]

68' F. Johnson [2-0]

78' R. Raffael [3-0]

82' Vitolo [3-1]

83' L. Stindl [4-1]

90+1' E. Banega [4-2]

„Juventus“ 1:0 Mančesterio „City“  

18' M. Mandzukic [1-0]

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų