REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniuje bus teisiami buto, kuriame mirtinai smalkėmis apsinuodijo pora, savininkai.

Vilniuje bus teisiami buto, kuriame mirtinai smalkėmis apsinuodijo pora, savininkai.

REKLAMA

Nelaimė įvyko pernai vasarą Žvėryno rajone nuomojame bute. Sūkurinėje vonioje buvo rasti mirę du žmonės - 38 metų vyras ir 23 metų mergina.

REKLAMA
REKLAMA

Kaltinimai dėl galbūt neatsargaus gyvybės atėmimo pažeidžiant teisės aktų numatytas specialias elgesio saugumo taisykles pateikti nuomoto buto savininkams E.S.R. ir R.R., antradienį pranešė prokuratūra.

REKLAMA

Tirtos įvairios įvykio versijos, apklausti liudytojai, gautos specialistų išvados. Prokuratūra teigia, kad surinkti duomenys leidžia pagrįstai manyti, kad nuomojame bute dujinis vandens šildytuvas buvo įrengtas pažeidžiant teisės aktuose numatytas specialias elgesio saugumo taisykles. Remiantis Lietuvos teismo ekspertų išvadomis, nukentėję asmenys apsinuodijo dujų skleidžiamu nuodingu anglies monoksidu ir mirė paskendę sūkurinėje vonioje.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip skelbė žiniasklaida, butą nuomojusi moteris sutartu laiku atvyko pasiimti raktų. Kambarį išsinuomojusi pora į beldimą nereagavo, nors buvo matyti, kad bute kažkas yra. Kai ir po poros valandų durų niekas neatidarė, moteris jas atsirakino atsarginiu raktu ir užėjusi į vidų vonioje išvydo du negyvus kūnus.

Ikiteisminį tyrimą organizavo ir jam vadovavo Vilniaus apygardos prokuratūros prokurorai, tyrimą atliko Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai.

Kaltinamiesiems skirtos kardomosios priemonės – rašytinis pasižadėjimas neišvykti, bylą nagrinės Vilniaus miesto apylinkės teismas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų