REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
5
Ieškanti meilės Veronika (tv3.lt)

18-metė Veronika iš Joniškio ieško rimtų santykių. Vaikinais mergina praėjo domėtis, kaip ji sako, nuo 16-os, o rimto draugo ėmė ieškoti tapus pilnamete. Veronika kreipėsi su pagalbos prašymu į „TV Pagalbą“, o čia išaiškėjo netikėtos istorijos detalės – pasirodo, mergina tikrai „ne pėsčia“.

5

18-metė Veronika iš Joniškio ieško rimtų santykių. Vaikinais mergina praėjo domėtis, kaip ji sako, nuo 16-os, o rimto draugo ėmė ieškoti tapus pilnamete. Veronika kreipėsi su pagalbos prašymu į „TV Pagalbą“, o čia išaiškėjo netikėtos istorijos detalės – pasirodo, mergina tikrai „ne pėsčia“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Duočiau jam švelnumo, šilumos, meilės, rūpinčiausi juo, valgyti gaminčiau. mano buvęs vaikinas buvo geriantis, rūkantis, nesirūpino manimi, dėl to ir išsiskyrėme“, - pasakoja Veronika.

REKLAMA

Nori draugės, kuri sėdėtų šalia

Moteriai pristatomas kandidatas, galintis užkariauti jos širdį – mylintis vaikus Viktoras, teigiantis, kad svarbu ne panelės kūno formos, o charakteris.

„Su viena moterimi draugavau septynerius metus, draugė mirė nuo vėžio. Dabar jau esu vėl pasirengęs rimtiems santykiams. Aš noriu turėti tokią draugę, kuri sėdėtų šalia manęs. Nors pats neturiu vaikų, juos myliu ir gerbiu, padedu sesei, esu geros širdies, dėmesingas, pilnas meilės, šilumos“, - sako Viktoras.

REKLAMA
REKLAMA

Veronika pamačiusi Viktorą prisipažįsta, kad jai „truputį trenkė žaibas“ – vyras merginos nepaliko abejingos, o ir šiam ieškanti meilės Veronika paliko šiltus jausmus.

Buvęs – per senas

Tačiau čia atsiranda antras kandidatas – Antanas.

„Mes kurį laiką kartu su Veronika gyvenome ir ženytis ruošėmės, tačiau jai pradėjo niekas nerūpėti, tik internetai ir bendravimai su kitais, lakstymai pas kitus, ji ne toks žmogus, kur rimtai poroje gyventų. Dėl to ir iširo mūsų santykiai. Tikėjausi su ja rimtai bendrauti, kad ji galvoja rimtai apie gyvenimą, bet klydau“, - pasakoja Veronikos buvęs draugas Antanas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vyras prisipažįsta, kad Veroniką jis tebemyli ir norėtų, kad ši pas jį grįžtų – Antanas sako netgi duotų Veronikos vaikeliui savo pavardę, ir jais abiem rūpintųsi. Visgi įsimylėjėlis nemano, kad Veronikai reikia rimtų santykių: „Manau, kad jai dar jaunystė ir ji dar neišsilaksčiusi pilnai, ji dar nepasirengusi šeimai. Mergina ieško to rimto, kiek aš žinau, taip: pagyvena, pabūna ir pabėga pas kitą. Aš ne pirmas, ne antras ir garantuoju, kad ne paskutinis“, - pasakoja Antanas.

Veronika sako, kad su Antanu išsiskyrė dėl to, kad jis gerokai už ją vyresnis, ir laikui bėgant tas ėmė merginai trukdyti.

REKLAMA

„Jis daug už mane vyresnis, jam 34-eri. Kai pradėjom gyventi, supratom, kad netinkam vienas kitam. Aš iš pradžių buvau jam ištikima, o paskui ieškojau geresnio, jaunesnio. Aš jo nemyliu, o mano šeimai jis irgi nepatinka“, - kalbėjo mergina.

Stasį paliko dėl baliukų

Tačiau istorijoje pasirodo dar vienas jaunuolis: Statys, su kuriu Veronika gyveno prieš Antaną, taip pat nori, kad mergina pas jį grįžtų.

„Mes irgi buvome priėję iki vestuvių, buvau pasipiršęs jau jai. Veronika buvo namuose tikrai gera šeimininkė, viską tvarkydavosi. Aišku, būdavo, užeidavo draugai, o ji pykdavo, nes mes pavakarodavome. Mes rūkydavome namie – ne prie jos, kitame kambaryje, ir aš neįsiklausiau į jos prašymus, o dabar gailiuosi“,- kalbėjo Stasys.

REKLAMA

Veronika sako, kad tuo metu, kai gyveno su Stasiu, buvo nėščia, ir jai nepatikdavo namuose vykdavę baliukai.

„Aš tada buvau nėščia ir man nepatikdavo, kai rūkydavo. Man tas gėrimas ne prie širdies – aš pati kai negeriu, nerūkau, man nepatinka“, -sakė mergina, atmesdama ir Stasio, ir Antano pasiūlymą grįžti. Jai, sako, nesinori grįžti pas buvusius.

Čia Stasys nepatikėjo:

„Tai nebesupratau, ir vėl kito ieškosi? Aš su tais draugais nebesueinu, nebebendrauju. Aš turėjau dėl Veronikos viltį. Ji yra ramaus charakterio, graži mergikė...“ – sakė Stasys.

Viktoras, dar negyvenęs su Veronika, neišsigando buvusiųjų pasakojimų, kad mergina nerimta:

„Mergina patiko, paprasta, bandysim ant kojų pastatyti“, - sakė jis.

Psichologas Andrius Kaluginas patarė Veronikai niekur neskubėti, nekurti skubotų santykių, o geriau pagyventi su mama ir „susitūpėti“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų