REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Internete save parduodanti lietuvė: nepatikėsite, kiek aš uždirbu

Tikra sekso paslaugas teikiančios merginos istorija

Lietuvoje prostitucija – nelegalu. Prieš naktines plaštakes ir sutenerius kovojama policijos reidais. Bet šioms paslaugoms persikėlus į internetą – teisėsaugai lieka tik bejėgiškai skėsčioti rankomis.

REKLAMA
REKLAMA

Nors pareigūnai tikina, kad sekso paslaugas interneto skelbimuose siūlančios merginos yra gaudomos, bet tai labiau primena kovą su vėjo malūnais. Tokių skelbimų internete tūkstančiai.

REKLAMA

Skelbimų įvairovė

Situacija tokia, kad sekso paslaugas internete pradėta siūlyti visiškai atvirai. Net nebesivarginama prisidengti „egzotiniais masažais“ ar kitomis „legaliai skambančiomis“ pasalugomis.

„Pasiilgai švelnumo? Jauna, liekna, švelni panelė laukia dosnių vaikinų ir vyrų. Fotografijos mano, skelbimas tikras“, - tikinama viename skelbime.

„Malonumą ir dar malonesnį orgazmą garantuoju. Tai būtent tai, ko tau reikia. Jauna, graži, juodaplaukė panelė laukia jūsų. Jei pavargai nuo kasdieninės rutinos, nori atsipalaiduoti, laukiu tavęs. Krūtinė 3 dydžio, nuotraukos yra tikros. Į sms neatsakau“, - tokių ir panašių skelbimų interneto platybėse galima rasti itin daug.

REKLAMA
REKLAMA

Vieni skelbimai uždaresni, kiti – atviresni. Kai kurios merginos net įvardija, kiek verta su jomis praleista valanda. Peržiūrėjus keletą skelbimų galima apibendrinti, kad valandą „malonumų“ kainuoja apie 60-70 eurų. Ir, žinoma, jokių mokesčių.

Apgavo vyras

Tokias paslaugas jau keletą metų teikianti 22 metų Lina sutiko papasakoti savo gyvenimo istoriją. „Reikėtų pradėti nuo to, kad su savo jau buvusiu vyru susipažinau būdama 15 metų. Netrukus gimė dukrytė, o dar po dviejų metų ir sūnus. Gyvenimas apsivertė aukštyn kojomis, kai vyras mane apgavo. Jis paspruko palikęs su dviem vaikais ir 30 tūkst. litų siekiančiomis skolomis. Teko kažko griebtis. Atvykau į Vilnių, nes sulaukiau pažįstamo pasiūlymo dirbti prostitute“, - pasakojimą pradėjo Lina.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Mergina pridūrė, kad kitos išeities nebuvo. Oficialiai dirbti ji negalėjo, nes viską, ką pavykdavo uždirbti atimdavo antstoliai. „Tik atvykusi į Vilnių buvau įsidarbinusi prekybos centre. Bet supratau, kad uždirbdama minimumą niekaip negrąžinsiu vyro paliktų skolų. Butą Vilniaus centre man suteikusi moteris ramino, kad nesu tipiška prostitutė. Teikiu paslaugas daugiausia homoseksualams, todėl esu kitokia“, - atviravo 22 metų mergina.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų