REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
32
Rytas (nuotr. Fotolia.com)

Lapkričio 10 d. horoskopas 12 zodiako ženklų

32

Lapkričio 10 d. horoskopas 12 zodiako ženklų

REKLAMA

Avinas. Tai, ko seniai siekėte, dabar gali įvykti savaime. Labiau pasverkite kiekvieną žodį – bendravimo menas bus lemtingas. Galimi svarbūs susitikimai, kuriuos galite sugadinti dėl nesugebėjimo teisingai įvertinti pašnekovo, išgirstų pasiūlymų.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras. Apsiribokite savo šeima, nesiimkite jokių dalykinių reikalų tvarkymo. Tai geras laikas užsiimti namais, artimaisiais.

REKLAMA

Dvyniai. Gali sugrįžti seni romantiški prisiminimai ar įvykti susitikimas su žmogumi, kurį kadaise garbinote. Vis dėlto diena nėra palanki nei meilės pasimatymams, nei meilės santykiams atnaujinti. Šiandien gera proga sėkmingai užbaigti įstrigusį reikalą.

Vėžys. Bus nelengva nurimti – vis kas nors klibins, trukdys. Tai labiau „techniniai nesklandumai” nei rimtos bėdos. Geras laikas užbaigti susikaupusius smulkius reikalus, susitvarkyti savo darbo vietą, pasitikrinti sveikatą.

REKLAMA
REKLAMA

POPULIARIAUSIOS TV3.LT FOTOGALERIJOS


Liūtas. Jei dažniau nusileisite aplinkiniams, savo porai, suvoksite, kad esate mylimi ir vertinami. Priešingu atveju sugadinsite santykius su antrąja puse, gal ir įgysite slaptų priešų. Nesivelkite į intrigas.

Mergelė. Jūsų vertinimai neobjektyvūs, tad neskubėkite reikšti nuomonės, ko nors barti, mokyti – tai gali pakenkti santykiams su tais, kurie jus remia, palaiko, myli, dalijasi su jumis vargais, rūpesčiais. Nerizikuokite didelėmis pinigų sumomis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Palanki diena – problemos sprendžiamos reikalinga linkme. Jus gerbia, palaiko aplinkiniai, kolegos, įtakingi asmenys.

Skorpionas. Gerai tvarkyti senus reikalus. Tik bendraudami stenkitės būti konkretūs. Neskubėkite tikėti tuo, ką girdite, – dažniau pasitikrinkite, ar teisingai suprantate reikalo esmę, ypač jei teks bendrauti su vadovais.

Šaulys. Net jei teks nusivilti kuriuo nors draugu, nenusivilkite visais: nenutuokiate, kiek dar turite ištikimų bičiulių, galinčių atjausti, suprasti, pagelbėti. Tarkitės su jais, ieškokite bendraminčių – jų pagalba bus itin naudinga. Mažiau planuokite – laimė laukia ten, kur nesitikite...

REKLAMA

Ožiaragis. Atsipalaidavimo metas, tad jei norisi nieko neveikti – ilsėkitės. Save prievartaudami užsiimti sunkiais, nemaloniais darbais pakenksite ne tik sveikatai, bet ir reikalui. Daugiau miegokite, ilgiau būkite gamtoje.

Vandenis. Jums seksis spręsti senas problemas, ieškoti reikalingos informacijos ar dingusio daikto, dokumento. Puiki proga pasakyti „ne”, jei santykiai išblėsę.

Žuvys. Neskubėkite – pirmasis įspūdis gali nepasitvirtinti. Galite neįvertinti išgirsto pasiūlymo naudos, perspektyvų ar neteisingai suprasti jums siunčiamus simpatijos ženklus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų