REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Avinas Rodysite pastangas daugiau užsidirbti arba susirasti geresnį darbą, įtakingą rėmėją. Vienas komercinis sumanymas gali pakibti ant plauko dėl kitų žmonių arba jūsų neatsakingumo. Teks šiek tiek apkarpyti savo troškimus bei planus.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Nusimato netikėtų, keistų kontaktų, telefono pokalbių, žinių ar pasiūlymų. Pernelyg nesureikšminkite savų problemų ir pagalvokite apie tuos, kuriems iš tikrųjų nesiseka ir reikia pagalbos bei užuojautos.

REKLAMA

Dvyniai Bus nelengva suderinti interesus taip, kad niekas nenukentėtų ir kad visiems įtiktumėte. Diplomatiškai elkitės su valdžios žmonėmis, pareigūnais. Yra pavojus apsigauti sudarant sutartį, įsigyjant didelės vertės daiktą.

Vėžys Kils ūpas flirtuoti, diskutuoti, žaisti protinius žaidimus, demonstruoti privalumus. Gali pakvipti tarnybiniu romanu. Vakare laukite keistoko pasiūlymo. Neleiskite, kad jumis manipuliuotų abejotini asmenys.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Šiandien lengva padaryti klaidų sudarant sutartis, tvarkant dokumentus, verslo reikalus, tad pasistenkite viską daryti atidžiai, atsakingai, nepasiduodami įtartinam spaudimui bei įkalbinėjimams. Nelįskite į aferas.

Mergelė Kils pagundų, kurios sukels ne tokias pasekmes, kokių tikitės. Venkite veiksmų, dėl kurių galite pažeisti įstatymą. Vakarą stenkitės praleisti su vaikais, šeima. Neieškokite abejotinų nuotykių ir pramogų.

Svarstyklės Šiandien padidės būtinosios išlaidos. Tikriausiai būsite priversti tvarkyti skubius finansinius reikalus, dokumentus, palikti užstatą, mokėti baudą ar netesybas. Be to, sunkiai atsispirsite norui išlaidauti savo malonumui, tad piniginė ištuštės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Galimi netikėti susitikimai. Keistus jausmus žadins romantiškai nusiteikęs asmuo. Turbūt kils noras pasiduoti lengvabūdiškai pagundai. Jei esate išvykę ar ketinate kur nors vykti, galimi laikini trikdžiai, nesusipratimai kelyje.

Šaulys Šiandien į paviršių gali iškilti apmaudžios klaidos, sukčiavimo ar neištikimybės faktai. Verta stengtis išsaugoti švarią reputaciją. Apdairiai elkitės su savais ir svetimais pinigais, materialinėmis vertybėmis, dokumentais.

Ožiaragis Noriai knaisiositės svetimuose baltiniuose, ieškodami pikantiškų detalių. Apie slaptas kitų nuodėmės su malonumu pranešite aplinkiniams. Vakare būsite nusiteikę nerūpestingai siausti su draugais. Galite įsivelti į rizikingus nuotykius.

REKLAMA

Vandenis Šiandieną nejausite po kojomis tvirto pagrindo, atrodys, kad labai sunku konkrečiai susitarti, kad esate skandinami intrigų ir melo jūroje. Gali varginti ir sveikatos problemos. Labiau pasitikėkite savimi.

Žuvys Galite turėti problemų dėl neteisingai suprastų taisyklių, įstatymų, kitų žmonių idėjų arba dėl to, kad suklaidinote savo pašnekovus, buvote nesąžiningi. Diplomatiškai, protingai elgiantis jums turėtų pavykti rasti išeitį iš keblių situacijų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų