REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Eidama 89 metus mirė Lietuvos televizijos režisierė, scenaristė, aktorė bei rašytoja Galina Dauguvietytė. Apie legendinę režisierę, kurios darbai, knygos ir mintys palietė tūkstančius žmonių, mintimis ir prisiminimais pasidalijo ją pažinoję ar žinoję kolegos.

REKLAMA
REKLAMA

Dalia Teišerskytė

„Žinokite, ją visi pažinojo ir mėgo. Negaliu pasakyti, kad mirtinai mylėjo, nes buvo labai aštri, bet bent jau aš labai mėgstu žmones, kurie savo viską tiesiai į akis. Ji buvo stebuklinga moteris, pavyzdys visiems.

REKLAMA

Nors mes nebuvome draugės, tačiau mėgome viena kitą. Būdavo bendrų vakarų, jubiliejų...“, - mena politikė, rašytoja Dalia Teišerskytė. Moteris patvirtina, jog kolegų pasakojimai, jog Galina buvo labai griežta, yra visiška tiesa.

„Prie jos būti banaliu buvo neįmanoma. Ji buvo labai geras skiepas, o tokių žmonių labai trūksta. Dabar visi pataikauja, meluoja, už akių loja, o Galina buvo šventai tiesi. Jokių vinguriavimų, paslapčių, bet koks ji buvo geras žmogus... Nuostabios širdies – visada padėdavo“, - mena Dalia. Kaip pati sako, legendinė režisierė niekada nebijodavo vienatvės. „Ji sakydavo esanti pati sau įdomi, kad jai vienai visai neliūdna. Tai galėtų būti labai gera pamoka kitoms senolėms“, - atsiminimais dalijosi politikė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų