REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Avinas Svaigalų mėgėjai bei intrigų rezgėjai, klastūnai ar skundikai gali suteikti jums rūpesčių ir pergyvenimų. Stenkitės atskirti iliuzijas nuo tikrovės. Saugokite sveikatą. Nežiopsokite kelyje.

 Avinas Svaigalų mėgėjai bei intrigų rezgėjai, klastūnai ar skundikai gali suteikti jums rūpesčių ir pergyvenimų. Stenkitės atskirti iliuzijas nuo tikrovės. Saugokite sveikatą. Nežiopsokite kelyje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tauras Šiandien bus nelengva išlikti santūriems. Turbūt teks skubiai tvarkyti ūkio ar turto reikalus. Galimi keisti nesusipratimai santykiuose su artimos aplinkos žmonėmis, įtampą keliantys apsižodžiavimai. Galimos buitinės avarijos.

REKLAMA

Dvyniai Tikėtini komerciniai reikalai, įvairūs pirkiniai. Pasistenkite nerizikuoti srityse, susijusiose su nekilnojamuoju turtu, investicijomis, bendra šeimos gerove. Sunku bus atsispirti išlaidavimo manijai.

Vėžys Šiandien galite sudaryti arba nutraukti dalykinį sandorį, gauti intriguojamą informaciją, kuri nebūtinai bus maloni. Netrūks kritinių replikų. Galite suklysti, vertindami kitų požiūrį į jus. Vakarą skirkite šeimai ir likite namuose.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Būsite labai jautrūs aplinkai, nervingi. Nesinorės eiti į viešumą, imtis atsakomybės. Jeigu vis dėlto teks, aplinkiniams galite pasirodyti nedraugiški, užsidarę. Nejučia galite išprovokuoti negatyvią reakciją.

Mergelė Galite pajusti romantikos ir nuotykių alkį. Turėsite gerą vaizduotę ir galite kūrybingai padirbėti. Tačiau turite aiškiai žinoti, ko norite. Meilės reikalai klostysis prieštaringai. Augančiai kartai skirkite daugiau dėmesio.

Svarstyklės Jeigu ieškote darbo, svarbu neatidėliojant padaryti reikiamus ir įmanomus žingsnius. Šiandien itin saugokite sveikatą, būkite apdairūs. Vakare nekonfliktuokite su partneriu, leiskite jam pasiginčyti pačiam su savimi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Daug klausimų ir reikalų šiandien reikės derinti su kitais. Bus sunku, jeigu jie kitaip mąsto. Pasistenkite pažvelgti į situaciją objektyviau, optimistiškiau. Gali kilti problemų dėl jums svarbaus asmens neatsakingo elgesio.

Šaulys Tikėtinos derybos, finansinis sandoris. Dėl pinigų, skolų lengva susipykti su draugais, partneriu. Turite būti racionalūs, atidūs, nes situacija reikalauja informuotumo ir susigaudymo. Nesikeikite interneto viešojoje erdvėje.

Ožiaragis Tikėtina, kad pagaliau pavyks išspręsti įstrigusią problemą ir pajudėti pirmyn. Turbūt gausite aktualių žinių, susijusių su užsieniu, studijomis, juridinėmis ar politinėmis aktualijomis. Saugokitės užkulisinių provokatorių.

REKLAMA

Vandenis Galimas incidentas darbe, kelyje. Gali būti, kad atsidursite ant "kilimėlio" pas viršininką. Būtų geriau, kad lemtingus žingsnius darytumėte ne šiandien. Dabar užtektų tik pozityviai tai aptarti.

Žuvys Šiandien iki vakaro jums nesunkiai seksis megzti pažintis, sudaryti sutartis. Svarbu, kad tie susitarimai būtų prasmingi ir abipusiškai naudingi. Yra rizika, kad materialine prasme save nuskriausite, pasidavę pašnekovo manipuliacijoms.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų