REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Avinas Pasyvus metas: nieko naujo ar varginančio nesiimkite. Būkite atidesni – galite pamesti, pamiršti pinigus, gerą daiktą. Daugiau stebėkite, kas vyksta, nei dalyvaukite veiksme. Gali atsinaujinti senas slaptas meilės ryšys.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Pasinaudokite tuo, kad atsidursite dėmesio ir svarbių įvykių centre: dabar galite aplinkinius įtikinti jums svarbiais dalykais. Tiesa, turite likti geranoriški, supratingi – aplinkiniai bus labiau įžeidūs.

REKLAMA

Dvyniai Nepersidirbkite. Darykite tai, kas malonu, kas patinka, palepinkite save kuo nors mielu, gražiu, skaniu. Tinkamas metas ilgalaikiams įsipareigojimams, įsigyti vertingų daiktų.

Vėžys Diena geresnė, nei manote – daugiau bendraukite, būkite smalsūs, ir jums pavyks rasti reikalingus žmones bei teisingą atsakymą į painų klausimą.

Liūtas Reikėtų nusileisti sutuoktinio, šeimos valiai. Darbe irgi netinkamas laikas prieštarauti vadovybei ar kolegoms. Gera proga apsilankyti su šeima pamėgtame restorane.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Aplinkiniai bus jums palankūs, kaip ir Fortūna. Seksis tiek tvarkant reikalus, tiek bendraujant su jums patinkančiu asmeniu. Bet kokiu atveju pakaks pasitikėjimo savimi ir savo partneriais, sutuoktiniu, mylimu žmogumi.

Svarstyklės Geras metas dalykiniams susitikimams, aktyviai veiklai – net didelius sunkumus išspręsite nesudėtingai, nes pakaks išradingumo, apsukrumo, mokėjimo patraukti į savo pusę įtakingą asmenį.

Skorpionas Šios dienos susitarimai, sandoriai bus naudingi, tiesa, reikėtų laiku ne tik nusileisti, sutikti, bet ir pasigirti, pasisiūlyti. Vakaras itin palankus romantiškai vakarienei.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Nebijokite rizikuoti, jei esate tam pasirengę anksčiau, jei tai sena jūsų svajonė. Tinka spręsti skolų, mokesčių problemas.

Ožiaragis Palanki diena – bendraukite su reikalingais žmonėmis, kad išplėstumėte savo veiklos galimybes. Gautus pasiūlymus reikėtų priimti.

Vandenis Nebūkite sau per griežti, per reiklūs – nebarkite savęs ir neliūdėkite. Tinka kreiptis į vadovybę su pasiūlymais ir prašymais: gautais pažadais galite tikėti. Nereikėtų šiuo metu ko nors prašyti iš mylimo žmogaus, patys būkite pasiruošę padėti.

Žuvys Geros permainos – realus dalykas, tik nepraleiskite šiandien savo gerosios progos. Šios dienos pastangos nenueis veltui, jos priartins tą laimingą akimirką, po kurios galėsite lengviau atsipūsti. Atsivers naujų perspektyvų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų