REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Avinas Reikalų eiga ir sėkmė labai priklausys nuo gaunamos informacijos, išgirstamų interpretacijų. Nelabai suprasdami savo norus, galite imtis kažką keisti, galbūt skatinami įtakingo asmens. Labiau rūpinkitės sveikata, moraliniu įvaizdžiu.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Galite patirti emocinę įtampą dėl darbo reikalų, nelengvų įsipareigojimų. Vargu ar galėsite kuo nors pasitikėti ir pasiremti. Kaip bebūtų, venkite pažeidinėti discipliną darbe, reikšti nepamatuotas pretenzijas.

REKLAMA

Dvyniai Iš jūsų bus reikalaujama, kad imtumėtės didesnės atsakomybės arba suteiktumėte reikiamą informaciją. Nepainiokite jausmų, emocijų su darbu. Gali atsitikti taip, kad teks gailėtis dėl išprovokuoto pokalbio, prisipažinimo.

Vėžys Gali kilti noras užimti stebėtojo poziciją ar nuveikti kažką tokio, ko nesinori afišuoti. Galbūt suksite galvą, bandydami išspręsti neaiškų klausimą, užduotį. Planuotos pagalbos galite nesulaukti, o savos energijos, regis, neužteks.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Gali nemaloniai nustebinti tie, kuriems esate neabejingi. Išgirsite žeidžiančių pastabų ir labai jautriai į jas reaguosite. Kita vertus, gali būti, kad kažkas atsiprašys arba jūs atsiprašysite, ir tokiu būdu nusiris akmuo nuo krūtinės.

Mergelė Noras lengvai ir greitai pralobti gali skatinti jus abejotiniems veiksmams. Nesiimkite vienu metu kelių veiklų, prieštaraujančių viena kitai. Malonus siurprizas jūsų nenuramins. Turbūt jis tik labiau kilstelės jūsų ambicijas.

Svarstyklės Būsite apsukrūs, komunikabilūs, tačiau linkę pasiduoti abejotinai įtakai, nekritiškai perimti svetimą nuomonę. Nepatartina skubotai pasirašinėti dokumentų. Mokykitės iš svetimų klaidų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Iš ryto gali nutikti kažkas tokio, kas sukliudys dienotvarkę ar tiesiog išmuš jus iš pusiausvyros. Kur kas geriau jausitės, jei šią dieną galėsite praleisti namuose, su artimiausiais žmonėmis. Vieni kitiems kažkuo labai padėsite.

Šaulys Galite gauti intriguojamą pasiūlymą. Labai svarbu yra nesuklysti, nepasiduoti netikusiai pagundai, juolab kad šiandieną tokių pasitaikys. Tikėtina, kad gana sėkmingai darbuositės, jei jūsų reikalai susiję su pramogų verslu, kūryba.

Ožiaragis Bus dėl ko sukti galvą, ypač jeigu užsiimate mokslu, kultūra, teise ar politika. Nusimato atsakinga užduotis ar komandiruotė. Pareiga, kuria jums ketinama užkrauti, kels nerimą. Kita vertus, tinkamai atliktas įpareigojimas atneš naudos.

REKLAMA

Vandenis Venkite konfliktuoti, nesiekite žūtbūtinai įrodyti savo teisybės. Ši diena ir be papildomų kurstymų įneš įtampos į įprastinius asmeninius santykius. Tam gali turėti įtakos atskleista informacija, išaiškintos paslaptys.

Žuvys Gali būti, kad dvasios ramybę šiandien sudrums nemalonus incidentas, nenumatytos išlaidos, nuostolis ar pan. Nelengva bus susivokti jausmuose, padaryti lemiamas išvadas, nes sąžinė sakys viena, o ambicijos kurstys ką kita.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų