REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas. Kasdienių darbų tik daugės, tad kartais pasijusite it žąslus tvirtai sukandęs darbinis arklys. Nieko nepadarysi, kurį laiką taip bus. Asmeniniai santykiai gali stebinti įvairove, tačiau laiko pramogai vis tiek liks.

Avinas. Kasdienių darbų tik daugės, tad kartais pasijusite it žąslus tvirtai sukandęs darbinis arklys. Nieko nepadarysi, kurį laiką taip bus. Asmeniniai santykiai gali stebinti įvairove, tačiau laiko pramogai vis tiek liks.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jautis. Pramogų tikriausiai nestigs, tačiau vyraus tokios, kurioms reikia jėgų, aktyvumo, judėjimo. Tęsiasi palankus metas namus daryti gražesnius ir jaukesnius. Savaitės pabaiga gali atnešti finansinės naudos.

REKLAMA

Dvyniai. Atrodo, teks dėmesį sutelkti į namų, šeimos, galbūt giminės reikalus – bent jau metas palankus kibti į sunkius darbus, pradėti remontą ar kitas pertvarkas ir sutelkti šeimos narius bendram reikalui. Galimos trumpos smagios išvykos.

Vėžys. Gyvenimas spartėja: teks (ir tikriausiai norėsis) daug judėti, bus smagu vaikščioti, bėgioti ir vairuoti greitai. Vis dar lydės sėkmė siekiant finansinės naudos, o namie aplinkybės gali klostytis permainingai – čia kantrybė pravers.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Žvelgdami į galimą finansinę naudą galite priminti generolą prieš mūšį. Iš tiesų metas aktyviems veiksmams šioje srityje labai palankus, tad ir nauda bus atitinkama. Beje, vis dar bus lengva patraukti kitų dėmesį asmeniniu žavesiu.

Mergelė. Būsite labai veiklūs, energingi, sportiški ir linkę ginti savo nuomonę -- reikia to ar nereikia. Dėl to puikiai seksis ta veikla, kurios imsitės, ar kuriai vadovausite asmeniškai, tačiau ir konfliktų tikimybė didės. Apdairumas pravers ir piniginiuose reikaluose.

Svarstyklės. Aplinkybės gali klostytis įvairiai: dalykinė veikla nei tempu, nei sklandumu tikriausiai nepasižymės, sėkmės laikotarpio dar teks palaukti. Tačiau būsite žvalūs ir geros nuotaikos, malonių akimirkų suteiks draugai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas. Darbe veiklos gali būti vis mažiau, užtai dabar-- labai palankus metas kartu su artimiausiais draugais imtis energingos veiklos ir judėti numatyto bendro tikslo link. Būtų palanku apgalvoti savo strategiją dėl pajamų.

Šaulys. Gali būti, kad darbe, profesijos srityje teks arba plušėti iš visų jėgų, arba viską metus šokti per tris karjeros laiptelius iš karto – puikiai pavyktų ir viena, ir kita. Svarbiam pokalbiui su svarbiu jums asmeniu puikiai tiks savaitės pabaiga.

Ožiaragis. Nerimauti, jaudintis vers darbo, profesijos reikalai – sklandumo, nuoseklumo gali būti mažoka. Tačiau sėkmė žada lydėti tuos, kurie metę ar atidėję reikalus leisis į nuotykingą kelionę.

REKLAMA

Vandenis. Savaitė gali būti rami, be svarbių darbų ar didelių iššūkių. Jeigu reikia, palankus metas taikytis, ieškoti kompromiso. Su kelione susijusios aplinkybės gali būti ganėtinai permainingos.

Žuvys. Vis dar reikės spręsti ar su kito asmens valia bei požiūriu kovoti, ar jam pasiduoti (galima rinktis ir viena, ir kita, bet ir pasekmės bus atitinkamos). Kai kurios dalykinės aplinkybės irgi gali sprausti į kampą. Teks manevruoti ir laukti, kol kas nors pasikeis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų