REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rugsėjo 24 d. horoskopas 12 zodiako ženklų.

Rugsėjo 24 d. horoskopas 12 zodiako ženklų.

REKLAMA

Avinas. Būsite energingai nusiteikę. Jūsų veiklumą turbūt skatins aktyvūs draugai, partneriai. Svarbu nesnausti ir nebijoti konkurencijos. Nekonfliktuokite su antrąja puse, šeimos nariais.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras. Užuosite galimą neblogą uždarbį, naudą, dėl kurios verta nertis iš kailio. Pravartu tvarkyti mokesčių, investicijų, paskolų reikalus. Regis, jus itin jaudins neabejingi priešingos lyties žvilgsniai ir žodžiai, erotiški vaizdeliai.

REKLAMA

Dvyniai. Tikėtina, kad mažai pažįstami asmenys kurstys jus užsiimti neįprasta veikla. Pasisaugokite tuščių pažadų, nerimtų įsipareigojimų. Gali susvyruoti sutartis arba planas, susijęs su kelione, stažuote ar konferencija.

Vėžys. Gali kamuoti nerimas. Regis, nesiseks rasti bendros kalbos su kolegomis arba tiesiog nežinosite, kaip elgtis, jei buvo pažeisti jūsų interesai, likote neinformuoti ar pan. Gali būti, kad sunegaluosite ar nuliūsite dėl tyrimų rezultatų.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Jeigu šiandien daug bendrausite, per neapdairumą galite atskleisti „kortas“ slaptiems priešininkams, manydami, kad jie - jūsų draugai. Nebūkite pernelyg patiklūs ir atviri, jei nenorite įgyti konkurentų. Nešvaistykite bendrų pinigų.

Mergelė. Šiandien jausite globalinį nerimą, kad aplink tiek daug neteisybės, o jūs negalite nieko padaryti, kad būtų mažiau. Dar sunkiau bus, jei jūsų pačių sąžinė suteršta. Jos graužatis gali paskatinti atskleisti kažkokią paslaptį, atlikti atgailą.

Svarstyklės. Nuotaika bus labai permaininga. Vis dėlto tikriausiai pajėgsite veikti tiksliai pagal taisykles, laikytis grafikų, instrukcijų. Galite planuoti toli į priekį savo gyvenimą, meilės reikalus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas. Jums nestigs veiklumo, išmonės. Viską darysite labai estetiškai ir su fantazija. Galbūt kažkokiam stambiam reikalui, projektui planuosite skirti mažiau pinigų, nei realiai reikia jo įgyvendinimui. Teks labai taupyti, o tai sunku.

Šaulys. Šiandien geriau seksis atlikti greitus, nereikalaujančius gilesnių apmąstymų ar kantrybės darbus. Pravartu gludinti aštrius kampus asmeniniuose santykiuose, ieškoti kompromiso, taikytis, jei nesate įsitikinę, kad metas juos užbaigti.

Ožiaragis. Tikriausiai rimtesnio dėmesio pareikalaus šeiminiai, buitiniai, turtiniai reikalai. Ši diena gali išryškinti, kaip esate gerbiami, vertinami ar nevertinami, kokie stereotipai jums taikomi. Galbūt išgirsite kažką trikdančio.

REKLAMA

Vandenis. Tikriausiai užeis spontaniškas veiklumas, gal ir nelabai prasmingas, tačiau aktyvus. Galbūt bet kokia kaina sieksite prieš kažką laimėti, kad patenkintumėte savo ambicijas. Nepakenkite savo reputacijai.

Žuvys. Nerimausite dėl savos arba artimo žmogaus sveikatos, profesinės situacijos. Ieškosite pašnekovų, daug kam skambinsite, bendrausite, naršysite po knygas ar internetą. Visko prisiklausę, pasiskaitę galite dar labiau įsijautrinti.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų