REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
7
U. Šilgalytė (E. Šumilovaitės nuotr.)

 Ji jauna ir talentinga dainininkė, būdama vos 23 metų jau turi įkūrus savo dainavimo studiją. Atrodo, veiklos Lietuvoje tikrai sočiai, tačiau Urtė Šilagalytė nusprendė save išbandyti naujoje veikloje ir išsikraustė pusmečiui į Milaną.

7

 Ji jauna ir talentinga dainininkė, būdama vos 23 metų jau turi įkūrus savo dainavimo studiją. Atrodo, veiklos Lietuvoje tikrai sočiai, tačiau Urtė Šilagalytė nusprendė save išbandyti naujoje veikloje ir išsikraustė pusmečiui į Milaną.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Tavo gyvenime yra kardinalių pasikeitimų. Papasakok apie juos? Kaip ryžaisi tam? - Ryžtis tikrai nebuvo be galo paprasta. Visada pasveriu „už“ ir „prieš“, buvo tikrai baisu, bet, iš kitos pusės, pamąsčiau, kad tokia galimybė nesimėto. Pusė metų Milane, nauja patirtis tiek darbe, tiek tobulėjime kaip asmenybei, patirties, savarankiškumo įgijimas, visa tai be galo naudinga man pačiai. Visi pasikeitimai, jei jie nėra neigiami yra gerai, nereikia bijoti imtis naujų iššūkių ir pasiūlymų, ypač kol esi jaunas, nors manau, kad ir būnant vyresniam reikia tik drąsos ir viskas yra įmanoma. Gyvenam vieną kartą, reikia semtis ir imtis visko , kad gyvenime pamėgintume naujų dalykų ar ištobulintume senus užsistovėjusius, tiesiog visada reikia judėti, o dabar yra mano judėjimo metas.

- Kas Tau asmeniškai yra mada? - Mada man – tai savęs realizavimas, juk per rūbus , per spalvas, per modelius mes galime tiek daug sukurti, taip atskleisti ir pakoreguoti savo nuotaiką. Man kai liūdna, aš stengiuos dar gražiau atrodyti, tas padeda nuteikti save optimistiškiau. Kai linksma mėgstu pakvailioti stilistiškai ar apsivilkti ryškesnėms spalvom ar juokingesnėms detalėm. Kartais pakoreguoju „make up“ pridėdama mažą blizgutį šone, kurį galbūt matau tik aš , bet tai prajuokina mane kai bėgdama iš vienos į kitą vietą ar niūriai užsisėdėjusi prie darbų pasižiūriu į veidrodį. - Pirmasis pirkinys, kuris atsidurs rudeniniame Tavo garderobe? - Tikiuosi bus batai, nes man be galo jų reikia noriu juodų aulinukų, šiek tiek pankiško stiliaus. Kol kas paieškų nepradėjau, tikiuosi akis natūraliai užklius, kai eisiu gatvėje. - Kokio stiliaus akinius mėgsti nešioti? Kodėl būtent juos renkiesi? - Šiais metais pasirinkau keistos formos, katės akinius, juos įsigijau koncertuojant Madeiroje, apsisprendžiau per kokias tris minutes, nes jau skubėjome į lėktuvą, bet likau be galo patenkinta. Reik nebijoti savęs pateikti kitaip nei visi įpratę, kas yra tradiciška, tada ir pasaulis kitom spalvom nusispalvina. Manau visada reikia stengtis spalvinti savo pasaulį ryškiom spalvom, o kas jei ne pats tai padarys. - Kokie Tavo artimiausi darbiniai planai? - Darbiniai planai kol kas dėliojasi, tad apie juos dar nešnekėsiu. Šiuo metu dar kelis mėnesius darbuosiuos „Expo“ parodoje Milane, o grįžus tikrai grįšiu prie savo dainavimo studijos , nes jos be galo pasiilgau, pasiilgau ir visų savo mokinių, ir senų, ir naujų su kuriais jau deriname laikus. O naujų planų tikrai irgi yra, tad tikiuosi viską spėti ir suderinti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų