REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
46
Prekybininkai ruošiasi festivaliui „Sostinės dienos 2015“ (nuotr. Eimanto Genio)

Penktadienį Vilniuje prasideda tradiciniai „Sostinės dienų“ renginiai.

46

Penktadienį Vilniuje prasideda tradiciniai „Sostinės dienų“ renginiai.

REKLAMA

REKLAMA
REKLAMA

Organizatorių teigimu, pagrindinė „Sostinės dienų“ susitikimo vieta bus Gedimino prospektas. Čia bus įrengtos meno darbų ekspozicijos, vyks koncertai, spektakliai, dizainerių kolekcijų pristatymai ir pardavimas, knygų mugė, tradiciškai bus prekiaujama įvairiais duonos, pieno, medaus, mėsos gaminiais, saldumynais. Be to, prie Lukiškių aikštės veiks žaidimų ir atrakcionų parkas, vyks didžiųjų oro balionų, sraigtasparnių ir kitų skraidančių objektų ekspozicija.

REKLAMA

Organizatoriai žada, kad oro balionais pakilus į 30-ies metrų aukštį bus galima pažiūrėti į Vilnių iš paukščio skrydžio.

Didieji koncertai vakarais vyks Katedros aikštėje: penktadienį čia koncertuos atlikėjai iš Danijos „When Saints Go Machine“ ir Lietuvos dainininkė Alina Orlova, šeštadienį bus galima pasiklausti grupės iš Olandijos „Kraak & Smaak“ bei lietuvių grupės „Garbanotas bosistas“, o sekmadienį „Sostinės dienas“ vaikinuos atlikėjų Leon Somov ir Jazzu koncertas.

„Sostinės dienos 2015“ taip pat pakvies į renginius Bernardinų sode, Valdovų rūmuose, Verkių parko teritorijoje. Šventėje tradiciškai bus pristatyta vienuoliktoji respublikinė neįgaliųjų darbų paroda, mugė ir koncertas „Tau, Vilniau“.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų