REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rugsėjo 4 d. horoskopas 12 zodiako ženklų.

Rugsėjo 4 d. horoskopas 12 zodiako ženklų.

REKLAMA

Avinas. Niekur neskubėkite, nesiveržkite, mokėkite nereaguoti į provokacijas (vadovo, sutuoktinio ar mylimo asmens). Neleiskite sau būti kategoriškiems, kerštingiems, pavydiems.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras. Nebūkite išsiblaškę, tačiau ir nesistenkite elgtis labai racionaliai – ir vienu, ir kitų atveju padarysite lemtingų klaidų. Būkite itin apdairūs savo veikloje – per neapdairumą galite patirti nemenkų nuostolių. Pasaugokite sveikatą.

REKLAMA

Dvyniai. Būkite atsargesni ką nors teigdami, vertindami (šiandien geriausia patylėti), atidesni su dokumentais, apdairesni pirkdami ir vairuodami automobilį. Tikrinkite gaunamą informaciją – neskubėkite ja tikėti, jos skleisti.

Vėžys. Sudėtinga diena. Nesiimkite iniciatyvos nei darbe, nei namuose – galite nukentėti. Saugokite savo sveikatą, gerą nuotaiką ir pinigus. Vakaras turėtų būti smagus.

Liūtas. Meilės metas, tačiau šiandien nereikėtų įsimylėti ar atgaivinti seno meilės ryšio, skirti pasimatymo. Netinka priimti atsakingų sprendimų, susijusių su jausmais.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė. Gilinkitės į savo jausmus, poreikius – jie turi būti sąžiningi. Tikėtini nesklandumai tvarkant reikalus, bendraujant su kolegomis, vadovu, važiuojant mašina. Nieko atsakinga nesiimkite, tvarkykite smulkius reikalus.

Svarstyklės. Būsite linkę klausytis kitų nuomonės, pasiduoti aplinkinių įtakai. Laikykitės savo ankstesnės nuomonės ir neleiskite niekam kištis į jūsų reikalus, nesuteikite progos kitiems reguliuoti jūsų santykių su antrąja puse.

Skorpionas. Sunki diena – labiau save pasaugokite, neleiskite sau nervintis. Su niekuo nesiaiškinkite santykių, nieko nereikalaukite, niekam nieko neduokite ir neįsipareigokite. Vakaras palankus viešnagei.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys. Nors jus gerbia ir palaiko aplinkiniai, kolegos, įtakingi asmenys, nereikėtų tikėtis naudos iš šiandien gautų patarimų ar pasiūlymų. Pasisaugokite apgaulių.

Ožiaragis. Neatskleiskite savo tikrųjų tikslų, siekių nei saviems, nei svetimiems. Nepalankus laikas kreiptis į savo viršininką su pasiūlymais, prašymais, netiks susitikti ir su būsimu darbdaviu.

Vandenis. Netinkamas laikas ką nors keisti, kurti ateities planus ar apie juos kam nors pasakoti, dalytis savo svajonėmis, sumanymais. Būkite atsargesni bendraudami, neužmegzkite naujų pažinčių.

REKLAMA

Žuvys. Dažniau ilsėkitės, nevarginkite savęs neprivalomais darbais, nereikalingu bendravimu. Daugiau miegokite, ilgiau pasivaikščiokite gryname ore. Neskubėkite šiandien žadėti, pasirašyti atsakingų dokumentų. Vis dėlto vakaras turėtų būti smagus – tai geras metas susitikimams.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų