REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rugsėjo 2 d. horoskopas 12 zodiako ženklų:

Rugsėjo 2 d. horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas. Pasikliaukite nuojauta, darykite tai, kai sako vidaus balsas, ir viskas susiklostys sklandžiai. Dirbtinai neskubinkite įvykių – nei darbe, nei asmeniniame gyvenime.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras. Būkite ryžtingi, pernelyg nesikuklinkite ir labiau pasikliaukite savo jėgomis – eikite, kalbėkite, darykite ir neprašykite, kad kas nors kitas už jus tvarkytų jūsų reikalus.

REKLAMA

Dvyniai. Inercija kliudys – mokėkite greitai persiorientuoti, kitaip galite prarasti gerą progą. Palankus metas sudaryti sandorius, spręsti finansines problemas. Galite sulaukti pagalbos iš žmogaus, kurio nepažįstate ar jau pamiršote.

Vėžys. Gerojo atsitiktinumo metas, kai nereikia pamiršti, kad nieko nėra šiaip sau, tad nepraleiskite pro ausis jokios informacijos. Nebijokite rizikuoti – drąsiai atsisakykite to, kas trukdo jūsų sėkmei. Palanku tvarkyti skubius reikalus, bendrauti su svarbiais asmenimis.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Neveikdami daugiau laimėsite nei plušėdami. Būtina nusiraminti ir išmokti dėkingai priimti tokį gyvenimą, kokį turite. Spręskite bendravimo problemas namuose, aiškinkitės esamus nesklandumus. Palanku tvarkyti piniginius, turto reikalus.

Mergelė. Svajonių pildymosi laikas, tad užsibrėžkite daug ir smagiai – ir dėl reikalų, ir dėl meilės. Geras laikas užmegzti bendradarbiavimą, tvirtinti atsakingus dokumentus.

Svarstyklės. Geras laikas tvarkyti tarnybinius reikalus, ieškoti naujos darbo vietos, pasirašyti darbo sutartį. Jei slegia netikę santykiai su kolega ar artimu žmogumi – pasikalbėkite nuoširdžiai ir daug kas išsispręs.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas. Aplinkybės bus palankios, jei vadovausitės įkvėpimu, paisysite partnerių, sutuoktinio, mylimo žmogaus nuomonės. Vyrams nereikėtų imtis rimto reikalo, jei jų nepalaikys moterys. O moterims palanku aiškintis santykius su vyru, mylimuoju – verta mesti iššūkį!

Šaulys. Gera proga spręsti finansinius klausimus, rasite išeitį iš bet kokios įgrisusios situacijos. Kasdieniniame gyvenime jūsų nerimas kiek perdėtas. Verta kreiptis pagalbos į draugus – labiau jais pasikliaukite. Palankus metas skolintis pinigų, imti paskolą, apsidrausti.

REKLAMA

Ožiaragis. Svarbus metas. Būkite atidūs iki 18 val. Atidžiai vertinkite gautus pasiūlymus ir naujas pažintis. Būkite sąžiningi ir principingi: ar nesivadovaujate dvejopais standartais? Venkite dviprasmybių, rinkitės ką nors vieną.

Vandenis.  Puiki proga apsispręsti dėl karjeros. Jei šiandien jums pasiūlys naujas pareigas, kitą darbą – verta sutikti, tai perspektyvu. Palanku aptarti su vadovu svarbius dalykinius, finansinius reikalus. Jei esate susipykę su tėvais, iki prasidedant vakarui nuoširdžiai su jais pasikalbėkite.

Žuvys. Dabar galite pakeisti įvykių eigą: tik sugalvokite gerą norą. Nepamirškite, ko labiausiai iš jūsų tikisi artimieji, kokius pažadus jiems esate davę – šiandien privalu tai tesėti.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų