REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujienų ir pramogų portalas tv3.lt pristato artėjančio Europos vyrų krepšinio čempionato grupių etapo dalyvius. Pradedame nuo A grupės, kurioje varžysis Rusija, Bosnija ir Hercegovina, Prancūzija, Suomija, Lenkija bei Izraelis.

REKLAMA
REKLAMA

tv3.lt kalbinti krepšinio ekspertai sutartinai pirmą vietą šioje grupėje skyrė prancūzams. Bosnija ir Hercegovina bei Rusija turėtų kovoti dėl antros vietos grupėje. Tuo tarpu atkakliausia kova, anot specialistų, užvirs dėl paskutinio kelialapio į atkrintamąsias varžybas. Čia daugiausiai šansų duodama suomiams, kurie į kitą etapą turėtų užtrenkti duris Lenkijai bei Izraeliui.

REKLAMA

Buvęs krepšininkas Sergejus Jovaiša:

„Šios grupės favoritai yra prancūzai. Dėl to nėra jokių abejonių. Greičiausia, Lenkija ir Izraelis gali likti už atkrintamųjų varžybų borto. Bosnija ir Hercegovina bei Rusija šioje grupėje kausis dėl antrosios vietos. Šiame pogrupyje gali nustebinti Suomija. Ji realiausia pretendentė užimti ketvirtąją vietą.“

Treneris Rolandas Jarutis:

„Nėra net klausimo, kas šioje grupėje iškovos pirmą vietą. Tuo tarpu dėl 2-4 vietų užvirs kova tarp rusų, bosnių ir suomių. Pastaroji rinktinė padarė nemenką pažangą. Savo ruožtu per pasirengimo ciklą niekuo nenustebinę Izraelio ir Lenkijos krepšininkai turėtų užimti paskutines dvi vietas grupėje.“

REKLAMA
REKLAMA

tv3.lt prognozė: 1. Prancūzija, 2. Rusija, 3. Lenkija, 4. Bosnija ir Hercegovina, 5. Suomija, 6. Izraelis.

Kiekvienos rinktinės kelias į Europos vyrų krepšinio čempionatą:

Prancūzija 10 rungtynių – 8 pergalės – 2 pralaimėjimai

Kontrolinių rungtynių rezultatai:

Prancūzija-Vokietija 68:63, Prancūzija-Vokietija 76:52, Prancūzija-Belgija 74:72, Prancūzija-Gruzija 95:53, Prancūzija-Ukraina 95:63, Prancūzija-Ukraina 90:57, Prancūzija-Serbija 63:73, Prancūzija-Rusija 93:55, Prancūzija-Serbija 78:65, Prancūzija-Suomija 67:76.

Vyriausiasis treneris: Vincentas Collet

Galutinis rinktinės 12-tukas:

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų