REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trečią pergalę iš eilės 2015-2016 metų sezono Vokietijos futbolo elito pirmenybėse (Bundesliga) iškovojo bei iki šiol pirmavusį čempioną Miuncheno „Bayern“ (9 tšk.) klubą pasivijo ir dėl geresnio įvarčių santykio aplenkė Dortmundo „Borussia“ futbolininkai, sekmadienį namuose 3:1 (1:0) įveikę dešimtojoje pozicijoje esančią Berlyno „Hertha“ (4 tšk.) ekipą.

REKLAMA
REKLAMA

Nugalėtojams įvarčius pelnė Matsas Hummelsas (27 min.), Pierre'as-Emerickas Aubameyangas (51 min.) ir Adrianas Ramosas (90+3 min.), vienintelį svečiams Salomonas Kalou (78 min.).

REKLAMA

Pirmą pergalę iškovojo bei į vienuoliktąją vietą pakilo Brėmeno „Werder“ (4 tšk.) komanda, savo aikštėje 2:1 (1:1) privertusi pasiduoti taškų neturinčią aštuoniolikos komandų turnyro autsaiderę Menchengladbacho „Borussia“ vienuolikę.

Įvarčiais prie pergalės prisidėjo Aronas Johannssonas (39 min. iš 11 m baudinio) ir Jannikas Vestergaardas (53 min.), o 11 m baudinio realizuoti nesugebėjo Felixas Kroosas (88 min.). Svečių gretose įvarčiu pasižymėjo Larsas Stindlas (45 min.), o iš aikštės buvo pašalintas Granitas Xhaka (87 min.).

Trečią-ketvirtą vietas su 7 taškais dalijasi „VfL Wolfsburg“ bei „Koeln“ vienuolikės. Rezultatyviausias čempionato žaidėjas – 5 įvarčiai – Thomas Muelleris (Miuncheno „Bayern“).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų