REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas. Laiką, dėmesį ir pastangas teks paskirstyti trims dalykams: nelabai įdomiems darbams bei pareigoms, pramogoms ir kūrybai, taip pat artimam žmogui. Daugmaž po lygiai.

Avinas. Laiką, dėmesį ir pastangas teks paskirstyti trims dalykams: nelabai įdomiems darbams bei pareigoms, pramogoms ir kūrybai, taip pat artimam žmogui. Daugmaž po lygiai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jautis. Puikus metas, pilnas kūrybos ir geros nuotaikos. Lengviau už viską dabar bus kurti šventę sau ir aplink save, tačiau ir namai, šeimos reikalai nebus pamiršti. Atrodo, kūrybos nestigs ir čionai.

REKLAMA

Dvyniai. Labai palankus metas svarbiems, tikrai ne vieną dieną trunkantiems darbams namie, palanku rūpintis šeimos, giminės reikalais. Galimos greitos, tačiau smagios išvykos.

Vėžys. Labai palankus metas bendrauti, mokytis, plėsti savo ar kitų asmenų akiratį. Ir taip neblogi piniginiai reikalai netrukus gali būti dar geresni – pastangos šioje srityje atneš nemenkos naudos.

Liūtas. Būsite energingi, sportiški, be to, aplinkinius bus lengva kerėti savo žavesiu. Puikiai seksis veikla, kuriai reikia asmeninio dalyvavimo. Pastangos siekiant finansinės naudos gali būti netikėtai sėkmingos.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė. Būsite veiklūs, sėkmingai sieksite savo tikslo ar tikslų, o jūsų pastangas pripažins bei įvertins kiti. Apdairumo reikės siekiant finansinės naudos – kai kurios aplinkybės gali būti dviprasmiškos.

Svarstyklės. Labai greitai tvarkysite dalykinius reikalus, bus lengva bendrauti ir įtikinti savo teisumu kitus. Palankus metas su artimais draugais ne tik aptarti būsimus žygius ir pramogas, bet ir kai kuriuos pradėti.

Skorpionas. Darbe nestigs įvairios veiklos – ir tiesiog darbo, ir įvairios smagios „užklasinės“ veiklos. Palankiau tęsti seniau pradėtus darbus, naujiems metas ne toks patogus. Daug džiaugsmo suteiks draugai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys. Profesijo srityje nestigs iššūkių, kuriuos įveikus gali atsiverti kelias į ilgalaikę sėkmę. Blogiausiu atveju bus tiesiog daug darbo. Laisvalaikiu bus lengva leistis į pokalbius apie gyvenimo esmę bei prasmę.

Ožiaragis. Daugės nedidelių darbų, greitai sutvarkomų reikalų profesijo srityje. Tiesa, kol kas jų bus tiek, kad pervargti tikrai nepavyks. Labai palankus metas arba keliauti patiems, arba plėtoti dalykinius ryšius su asmenimis kitose šalyse.

Vandenis. Dienos bėgs ramiai, be įtampos. Palankus metas plėtoti arba palaikyti pusiau dalykinius, pusiau asmeninius ryšius su svarbiais jums žmonėmis. Galimos naudingos žinios iš toli.

Žuvys. Dabar svarbiausi bus kito, greičiausiai jums artimo asmens norai, siekiai ir darbai. Palankiausia būtų prie jų tiesiog prisitaikyti ir palaukti, kol sėkmė pati ateis. Tinkamas metas rūpintis savo ir kitų sveikata.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų