REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rugpjūčio 29 d. horoskopas 12 zodiako ženklų

Rugpjūčio 29 d. horoskopas 12 zodiako ženklų

REKLAMA

Avinas. Šiandien galite nuveikti gerų darbų. Tikriausiai draugų ar pažįstamų dėka pavyks gauti reikalingą prekę, paskolą ar informaciją. Jei tvarkote verslo reikalus, tai susidursite su naujovėmis ir neišvengiamomis išlaidomis.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras. Sugebėsite kūrybiškai ir progresyviai mąstyti. Jums gali būti patikėtos intymios paslaptys, išpasakoti slapti troškimai. Šiandien nepersitempkite, nenualinkite savęs kontaktais, darbais, nes energijos turėsite ne itin daug.

REKLAMA

Dvyniai. Svajosite apie meilę, švelnumą, romantiškus ryšius. Seksis žavėti ir intriguoti. Gali kilti klausimų, susijusių su praeitimi, giminės šaknimis, buvusiais prisirišimais, turtinėmis aktualijomis. Seksis visa tai aiškintis.

Vėžys. Tai diena, kai su kitų pagalba ar be jos neblogai seksis spręsti turtinius, piniginius ir kitus aktualius klausimus. Palanku imti kreditą, ką nors pirkti išsimokėtinai, rūpintis verslu, namais, ieškoti naujų uždarbio šaltinių.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Intensyviai bendrausite su artimaisiais, kolegomis. Galite nemažai nuveikti, gerindami savo materialinę padėtį, kurdami ir plėsdami verslą. Turbūt gausite žinią, kuri jus pradžiugins arba suintriguos.

Mergelė. Nusimato svarbus pranešimas ar įvykis, susijęs su mokslu, verslu, nuosavybe, mokesčiais. Su artimaisiais santykiai bus gana įtempti. Galbūt dėl to, kad nelabai toleruosite vieni kitų pasirinkimo, susijusio su draugais, laisvalaikiu.

Svarstyklės. Šiandien galite pasižymėti kompetencija, informuotumu arba kokiais nors kūrybiniais, artistiniais gebėjimais. Įmanomas ir finansinis laimėjimas, malonus flirtas, meilės nuotykis. Galbūt kažkuo nudžiugins vaikai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas. Gera fizinė forma, vykęs įvaizdis bei nuovokumas turės lemiamą reikšmę, jei mėginate įsidarbinti. Galimas svarbus pranešimas, naujiena. Palanku ieškoti partnerių savo veiklai, ją planuoti, plėsti ar modernizuoti.

Šaulys. Tikriausiai energingai demonstruosite savo valią, reikšite idėjas, nuomones. Jums reikėtų pažaboti netaktą ir apsišarvuoti kantrybe. Tuomet galėsite patirti džiaugsmą partnerystėje, atrasti tai, ko jums trūko. Vakaras dirglesnis, venkite barnių.

Ožiaragis. Galima aptarti daug aktualių klausimų, numatyti ateities gaires, įrodyti savo sumanymų prasmingumą, sutvarkyti skubius finansinius reikalus. Magija, sapnai šiandien jums bus gana reikšmingos temos.

REKLAMA

Vandenis. Nuotaika turėtų būti nebloga. Nusimato malonus bendravimas su priešinga lytimi, romantiškos pramogos, jaudinamos emocijos, įspūdžiai, ypač jei esate toli nuo namų. Galbūt sužinosite intriguojamą naujieną.

Žuvys. Aštrūs pastebėjimai, kritika gali sukelti netikėtą kolegų reakciją. Bet tikėtina, kad pavyks viską taikiai išsiaiškinti. Jūsų autoritetas darbe netgi pakils, jei ryžtingai imsitės darbų, nevengsite atsakomybės. Vakare venkite bet kokios rizikos.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų