REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nusprendusieji paskutinį vasaros savaitgalį praleisti namie turės daug įdomaus ir turiningo laiko žiūrėdami televizorių. TV3.lt sudarė sąrašą transliacijų, kurioms verta skirti savo laiką.

Nusprendusieji paskutinį vasaros savaitgalį praleisti namie turės daug įdomaus ir turiningo laiko žiūrėdami televizorių. TV3.lt sudarė sąrašą transliacijų, kurioms verta skirti savo laiką.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Įdomioji dokumentika „Nebandykite to daryti namie“

Viasat Explore, penktadienis 20.10 val.

Žinia, kad ir likus namie savaitgalį, galima prisigalvoti įvairios įdomios veiklos. Tačiau tikrai ne viską, kas šauna į galvą, reikia namie daryti. Tad siūlome tiesiog pažiūrėti, kaip serialo herojai išbando visiems žinomus draudimus, ko negalima daryti namie, ir daro, bet lieka gyvi, nors leidžia fejerverkus patalpose ir naudoja žmogaus ūgio mikrobangų krosnelę. Geriau žiūrėti, nei daryti!

REKLAMA

Savaitgalio futbolo rungtynės „Manchester City“ – „Watford“

Viasat Sport Baltic, Šeštadienis 16.55 val.

Paskutinis vasaros savaitgalis gali būti ypatingas Lietuvos futbolui. Anglijos čempionato lyderis egzaminuos lietuvio Giedriaus Arlauskio klubą „Watford“. Mūsų vartininkas dar neturėjo progos debiutuoti Anglijos „Premier“ lygoje, tačiau visi tikisi, kad tai jam pavyks padaryti rungtynėse su viena galingiausių Anglijos komandų.

REKLAMA
REKLAMA

Romantinė drama „Šilkas“

TV1000, šeštadienis 20.00 val.

Romantiškam šeštadienio vakarui puikiai tiks prancūzų drama „Šilkas“, pastatyta pagal vieną populiariausių XX a. to paties pavadinimo romanų, kurį parašė ir Lietuvoje lankęsis Alessandro Baricco. XIX amžius. Hervas Žonkūras prekiauja šilkverpiais. Jie Europoje dėl paslaptingos ligos baigia visai išnykti, todėl Žonkūras priverstas keliauti į tolimąją Japoniją. Nors namie prancūzo laukia gražuolė žmona, kurią vaidina Keira Knightley, kelionėje jis aistringai pamilsta gražuolę šilkverpių magnato meilužę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Oskaru apdovanota drama „Vaizduotės žaidimas“

TV1000 Premium, sekmadienis 20.00 val.

Paskutinio vasaros savaitgalio puikiai pabaigai žiūrėkite pelniusį Oskarą už geriausią adaptuotą scenarijų filmą „Vaizduotės žaidimas“, kuriame vaidina tokios žvaigždės kaip Benedictas Cumberbatchas ir Keira Knightley. Sukrečiančioje istorijoje komplikuotas genijus Antrojo pasaulinio karo metais padėjo iššifruoti ypatingąjį vokiečių kodą ir greičiau užbaigti karą.

Pažintinė dokumentika „Civilizacijos pakilimas“

Viasat History, sekmadienis 21.00 val.

Artėjant mokslo metams, labai naudinga susipažinti su įdomia ir naudinga informacija. Kokie iš tikrųjų yra vikingai? Ką nuveikė romėnai? Ar senovės graikų pasiekimai tebegyvena mumyse ir šiandien? Šiame seriale tiriami mitai ir laužomi per amžius susiformavę stereotipai apie šias senovės kultūras.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų