REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Avinas Ne itin tinkamas metas ką nors keisti. Noras patirti ką nors nauja, viską pakreipti savaip jus pavers nelaimingų aplinkybių auka. Dažniau atsipūskite dirbdami, nepasiduokite nerimui, pykčiui ir paklausykite draugų įspėjimo.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Nepalankus metas: verta atsiriboti nuo sunkių darbų ir rūpesčių. Pasistenkite atsiriboti nuo bendravimo, neprivalomų darbų, nesiimkite spręsti jokių problemų – nieko gero nenuveiksite, net apims neviltis.

REKLAMA

Dvyniai Jausitės geriau, tačiau visą dieną, ko gero, lydės įtampa: galite pajusti nepasitenkinimą net ir ten, kur to neturėtų būti. Pasistenkite būti atlaidesni, pakantesni, ramesni. Labiau pasaugokite turtą ir sveikatą.

Vėžys Ne viskas bus malonu, priimtina – jums atrodys, kad aplinkiniai (ypač vaikai, mylimieji) diktuoja savo sąlygas. Tad nepraraskite savitvardos ir kantrybės – šiandien pyktis tikrai nereikėtų. Nepatartina priimti atsakingų finansinių sprendimų.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Daug neplanuokite, nežadėkite – tegu įvykiai rutuliojasi savaime, be jūsų įsikišimo. Vakaras neblogas aplankyti draugus – jūsų žodis, parama jiems taps labai reikalingi.

Mergelė Rytą stigs jėgų, ryžto, ir tai į naudą, nes šiandien labiau seksis ramiems, lėtiems. Pasistenkite neįsivelti į intrigas darbe, dėl niekų nesusipykti su artimaisiais. Išaugs ir gamybinių bei buitinių traumų tikimybė.

Svarstyklės Dvilypis metas, tiesa, sėkmingesnis, jei jūsų darbas kūrybinis ar susijęs su vaikais, ir problemiškas, jei dirbate griežtoje hierarchinėje sistemoje. Beje, jei pajusite sėkmę, nederėtų pasiduoti azartui – elkitės ramiai, apgalvotai. Šiandien nederėtų barti vaikų, juolab jiems skirti bausmių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Sudėtingas laikas. Neleiskite, kad atsinaujintų įtarimai, nepasitenkinimas, verčiau manykite, kad viskas gerai, kad situacija kontroliuojama. Beje, šiandien daug kas priklausys nuo smulkmenų, nuo mažų dalykų, tad viską darykite tik gerai apgalvoję detales.

Šaulys Būsite gana kritiškai nusiteikę tiek savo, tiek sutuoktinio atžvilgiu, tad pasistenkite neužsiimti savigrauža, nekaltinti savęs dėl svetimų nesėkmių, nelaimių. Aplinkiniai, ypač sutuoktinis, dabar kaip veidrodis atspindės jūsų problemas, tad ar reikia juos kritikuoti, ant jų pykti?

REKLAMA

Ožiaragis Nesileiskite į ambicijų kovą nei namuose, nei darbe, o į gautas pastabas reaguokite ramiai. Tiks tvarkyti kredito reikalus, tačiau nepalanku spręsti skolų klausimo. Visa savaitė nepalanki tolimoms kelionėms.

Vandenis Nebloga diena, kai kas gali pasikeisti jūsų naudai. Tačiau neskubinkite įvykių, nepersidirbkite – tai pakenks ne tik jūsų sveikatai, bet ir darbo kokybei. Vakaras nepalankus viešnagėms pas draugus.

Žuvys Gali pasirodyti, kad iniciatyva slysta iš rankų, kad jums daromas per didelis spaudimas, kad už nugaros rezgamos intrigos. Tai laikina, o kol kas tiesiog reikia būti lankstesniems, nusiteikti optimistiškai.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų