REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Avinas Šiandien neblogai seksis tvarkyti su mokslu, kultūra, teise, užsieniu susijusius reikalus, bendrauti su nepažįstamais žmonėmis. Tačiau sėkmė gali nusigręžti, jei esate užėmę neteisingą poziciją ar turite stiprų slaptą priešą.

 Avinas Šiandien neblogai seksis tvarkyti su mokslu, kultūra, teise, užsieniu susijusius reikalus, bendrauti su nepažįstamais žmonėmis. Tačiau sėkmė gali nusigręžti, jei esate užėmę neteisingą poziciją ar turite stiprų slaptą priešą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tauras Kai kuriems iš jūsų ženklo žmonių ši diena atneš didesnį statusą, sąskaitos pasipildymą ar populiarumą, o kai kas sulauks antausio tiesiogine arba netiesiogine prasme. Tikėtina, kad bus įvertinti kažkokie jūsų darbai bei jų pasekmės.

REKLAMA

Dvyniai Tai nebloga diena, ypač jei nespaudžia finansinės ir verslo problemos. Tikėtina, kad susitiksite ar susirašinėsite su žmonėmis, kurie jums žadina gerus jausmus, primena buvusią draugystę ar meilę. Pasirodys, kad galite tai atnaujinti.

Vėžys Sustiprės vidinė įžvalga. Intuityviai jausite, kas jums iš tiesų svarbu ir kam negalite atsispirti, nors ir reikėtų. Tikėtina nervinė įtampa dėl meilės ryšio ar pasiruošimo kelionei, renginiui. Neskleiskite gandų ir nedarykite skubotų išvadų.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Nelengvai spręsis juridinės problemos, jei jų turite. Rizikinga žaisti priešingos lyties jausmais, visaip vilioti, jei iš tikrųjų nesate pasirengę pateisinti susidomėjusio asmens lūkesčių. Jūsų pagalbos prireiks pagyvenusiam šeimos nariui.

Mergelė Šiandien suksite galvą dėl pinigų, prekių, atsiskaitymų ar mokėjimų. Neblogai seksis tvarkyti verslo reikalus. Ir tik vakarop gali paaiškėti, kad kažkokios avantiūros lengvai neprasuksite - teks įdėti daugiau pastangų.

Svarstyklės Tai intensyvaus bendravimo diena. Daug bendrausite ir telefonu, ir internetu, ir akis į akį. Pasitaikys ir flirtų. Viskas būtų šaunu, tik į darbo dienos pabaigą gali paaiškėti, kad neatlikote svarbių darbų ir teks užtrukti darbe.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Mintys šiandien daugiausiai suksis apie artimus žmones, namus, jų geresnį įsirengimą ar pigesnę eksploataciją. Norėsis kažką pakeisti ir santykiuose, sukonkretinti juos, bet tuo pačiu sieksite apsisaugoti nuo kitų įtakos, kontrolės.

Šaulys Šiandien su malonumu dirbsite kūrybinį darbą, organizuosite renginius, bendrausite su nepažįstamais žmonėmis, užsieniečiais. Tačiau galite patirti tam tikrus psichologinius išbandymus, ypač meilės ir sekso srityje. Nerimą kels skolos, išlaidos.

Ožiaragis Vikriai suksitės darbe ir smagiai bendrausite, tačiau rimtose diskusijose, pokalbiuose su patyrusiais, konservatyviais veikėjais jums bus sunku išlikti objektyviems bei įrodyti savo tiesą. Kažkokių formalumų tvarkymas gali strigti.

REKLAMA

Vandenis Nervins didelis darbo krūvis bei konkurentų, oponentų išpuoliai. Regis, patirsite nemažą įtampą, jei teks ginti savo interesus juridiniu keliu ar per viešas institucijas. Nuotaiką skaidrins tai, kad aplink jus yra ir gerų žmonių, draugų.

Žuvys Kažkoks dvasinis pakrikimas jausis jumyse bei tarp aplinkinių. Atrodys, kad nebeįmanoma suderinti bendrų ir asmeninių interesų. Slapti meilės nuotykiai, abejotini pasilinksminimai, noras lengvai pasipelnyti gali įtraukti į pavojingą liūną.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų