REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Elektroninė parduotuvė "Barbora"kol kas dirba nuostolingai, bet ji gali tapti modeliu plėtrai į Europos didmiesčius, sako vienas iš "Vilniaus prekybos" grupės dešimtuko narių smulkusis akcininkas Ignas Staškevičius.

REKLAMA
REKLAMA

"Aš pats investavau į "Barborą", nes tikėjau ir tebetikiu šio verslo sėkme. Kol kas jis nuostolingas, nes teikia nuostabias paslaugas už kuklią kainą, bet dar paaugs ir susibalansuos. "Barbora" man įdomiausia tuo, kad gali tapti modeliu plėtrai į Europos didmiesčius", - portalui delfi.lt sakė I.Staškevičius.

REKLAMA

Komentuodamas VPgrupės akcininko Mindaugo Marcinkevičiaus įpliekstą grupės akcininkų konfliktą, kai pareiškė įtariantis grupę mokesčių slėpimu, I.Staškevičius, kuris anksčiau vienintelis viešai pristatydavo grupės poziciją, teigė, kad nesutarimų tarp akcininkų ir anksčiau pasitaikydavo, "tik išsiaiškindavome be teismų".

"Dabar, ko gero, laukia bylinėjimasis, išlaidos, nuostoliai. Nemanau, kad Mindaugui pavyks užgrobti valdžią bendrovėse. Vadovams kurį laiką dirbti bus sudėtinga", - teigė I.Staškevičius, portalui pripažinęs, kad skirtingai negu N. Numavičius, jis neplanuoju iš Vilniaus niekur kraustytis.

REKLAMA
REKLAMA

I.Staškevičius sako, kad privalumu yra tai, kad N.Numavičius visada turėjo kontrolinį akcijų paketą visuose bendrovėse ir tai suteikia stabilumo partneriams, klientams, darbuotojams bei tiekėjams, nes yra stabilizuojanti jėga:"Manau, dabar grupė yra valdoma racionaliai, tad priešiško perėmimo tikimybė yra menka".

"Jeigu jis (M.Narcinkevičius - BNS) nutars eiti ir bet kokia kaina užgrobti valdžią, teoriškai tai yra galima mėginti padaryti, neutralizuojant tiek įmonių valdybas, tiek pagrindinio akcininko teises teismuose (...) Kalbant apie pasitraukimo scenarijų - svarbiausias lieka kainos klausimas, aišku, kad ta prasme situacija pasunkėjo, nes šita istorija daro įtaką įmonių vertinimui, jų kainai. (...) Dabar derybų perspektyva yra sudėtinga, procesas neabejotinai užsitęs, greitos atomazgos nesitikiu", - portalui teigė I.Staškevičius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų