REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rugpjūčio 20 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Rugpjūčio 20 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas Kur nereikia, būsite įtarūs, bet pernelyg patiklūs ten, kur reikia saugotis, mat magės rizikuoti, įsivelti į svetimas problemas, konfliktus. Neskubėkite veikti, kol neišsiaiškinote, ar nenukentės jūsų dalykiniai bei asmeniniai interesai. Blogas laikas skolinti ar skolintis.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Nebloga diena – kad ir kas nutiks jums ir aplinkiniams, rasite išeitį. Kita vertus, rizikingiems sumanymams netinkamas laikas – imkitės tik to, kas gerai žinoma, patikrinta. Nesižavėkite naujais dalykais, neskubėkite. Būkite tolerantiškesni vadovybės, vaikų, mylimo žmogaus nuomonei.

REKLAMA

Dvyniai Galima tvarkyti įstrigusius dalykinius reikalus – jums nestigs energijos, ryžto. Nesiimkite spręsti šeiminių problemų, nes dar labiau apsunkinsite situaciją.

Vėžys Neplanuotos kliūtys, netikėtos problemos, bet jūs rasite žmonių, galinčių pagelbėti, patarpininkauti. Beje, galite nukentėti per draugus, tad neskubėkite keisti savo nuomonės.

Liūtas Pats laikas nuo visų atsiriboti ir susitelkti tik į save. Aktyviai veiklai netinkamas laikas. Stigs atidos dirbant su degiomis, sprogiomis medžiagomis, vairuojant, skaičiuojant, rašant. Nereaguokite į provokacijas.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Nebūkite tikri, kad viską žinote ir suprantate – problemų kils dėl teisingos informacijos stokos. Nuojauta pasikliaukite, bet rizikuokite minimaliai.

Svarstyklės Mokėkite pasitenkinti tuo, ką turite, nesivelkite į avantiūras dėl pinigų. Nekurkite finansinių planų, nesiskolinkite ir neskolinkite. Blogas laikas investuoti pinigus.

Skorpionas Neskubėkite sakyti nei „ne”, nei „taip”: nuo kitos savaitės vidurio aplinkybės keisis jūsų naudai, dabartinės problemos taps kur kas lengviau įveikiamos. Kritiškiau vertinkite ir išgirstas naujienas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Verta mažinti apetitą: negausite to, ko norėsite, ne viskas klostysis taip, kaip planavote. Netinkamas laikas reikšti iniciatyvą – vis vien ji bus apribota. Daugiau dėmesio skirkite namams, šeimai.

Ožiaragis Vėl tapsite ryžtingi, energingi, tačiau aktyviai reikštis dar ne laikas: ne viskas bus taip gerai, kaip tikėsitės. Išgirdę gerą pasiūlymą, nepaprastą pažadą nepasiduokite euforijai, bet ir nekreipkite dėmesio į jums svarbaus žmogaus piktus žodžius.

Vandenis Nelemtų klaidų, kurios gali nubraukti jūsų laimėjimus, metas. Būkite atidūs skaičiuodami, rašydami, ką nors darydami rankomis, vairuodami automobilį.

Žuvys Būsite linkę pasiduoti kraštutinumams, tad pasistenkite nieko neteisti, nesmerkti, venkite kategoriškai palaikyti kurią nors vieną konfliktuojančią pusę. Netinka priimti atsakingų sprendimų. Venkite ginčų.

 

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų