REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rugpjūčio 19 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Rugpjūčio 19 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas Gali tekti bendrauti su žmonėmis, kurie kelia didelius reikalavimus arba pernelyg kontroliuoja. Būkite kantrūs, savikritiški, tačiau jei reikia - apginkite savo interesus, nesileiskite žeminami ir išnaudojami.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Suksite galvą, norėdami išspręsti asmeninių santykių problemą, rasti kompromisą. Jūsų dosnumu kažkas gali mėginti pasinaudoti. Arba kaip tik dėl jūsų kaltės patirs nuostolį, tačiau jūs mėginsite įrodyti, kad yra priešingai.

REKLAMA

Dvyniai Norėsis ištrūkti iš kasdienybės gniaužtų, kur nors išvykti, praplėsti akiratį. Galbūt sulauksite svečio ar žinios iš toli, arba dalyvausite nekasdieniame renginyje. Galite sudominti įtakingą asmenį. Vakare turbūt pablogės savijauta.

Vėžys Tikriausiai neturėsite laiko atsikvėpti, pasijusite apsikrovę įvairiais įsipareigojimais. Dėl to net su namiškiais kalbėsitės dalykišku tonu. Nervai gali būti įtempti ir dėl įvykusio ar numatomo susitikimo. Atsargiai elkitės su technika.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Tikriausiai sulauksite gerbėjų, draugų dėmesio, tik kažin ar nuoširdaus. Jų jausmai, ketinimai bus beveik nenuspėjami. Jeigu išsiruošite į "aklą" pasimatymą, nesitikėkite per daug, kad netektų nusivilti.

Mergelė Ši diena nebus linksma dėl nekokios savijautos, paaštrėjusio vienišumo jausmo. Nepatartina verstis per galvą, stengiantis nudirbti krūvą darbų ne pagal jėgas. Dėl padidėjusio organizmo jautrumo nesaikingumas atsilieps sveikatai.

Svarstyklės Tikėtinas susitikimas su svarbiu pažįstamu arba žinia, kuri nustebins. Vakare pajusite augantį nerimą dėl materialinės gerovės. Venkite skolinti bei skolintis pinigus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Jums seksis įtaigiai kalbėti, siekti naudos. Turbūt stengsitės realizuoti savo poreikius, keisdami aplinką, gudriai manipuliuodami kitais. Vis dėlto neteisingus siekius ir veiksmus bus nelengva maskuoti. Tuo nepasieksite nei meilės, nei garbės.

Šaulys Ši diena bus nelengva, jeigu jus ar jums artimus žmones slegia negrąžintos skolos. Dėl kai ko pavyks draugiškai susitarti. Nesibastykite ten, kur galima nukentėti nuo agresijos, reketo. Nuo pavojų itin saugokite vaikus.

Ožiaragis Šiandien nepajėgsite tiek suspėti, kiek norėtumėte. Jei turite sukaupę kokių nors ypatingų žinių, gebėjimų, pavyks sublizgėti. Tačiau jei tikitės padaryti įspūdį paviršutiniškais įgūdžiais bei replikomis, galite susigadinti įvaizdį.

REKLAMA

Vandenis Būkite santūresni ir labiau kontroliuokite savo jausmus. Nors nauja pažintis, meilės ryšys suteiks ypatingų vilčių, tai gali būti susiję su nemaža rizika. Pasidomėkite savo vaikų poreikiais bei interesais. Būkite itin atidūs kelyje.

Žuvys Nors mintys suksis apie pramogas, tačiau ramybės neturėsite dėl nesibaigiančių darbų. Pasistenkite atsakingai užbaigti darbo dieną, saugokitės traumų. Galimi technikos gedimai arba problemos su sveikata.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų